Koulu-ratkaisut

Kouluratkaisut

Valitse sopivin vaihtoehto

Tilaa Reactored kieltenoppimisympäristö perusopetuksen käyttöön vaivattomasti koulutusten kautta! Koulutuksen käyneet opettajat saavat itselleen Reactored-opettajasertifikaatin, joka oikeuttaa käyttämään Reactoredia opetuskäytössä vuoden ajan ilman erillistä lisenssitilausta.

Tutustu kouluratkaisuihimme tai kysy tarjous oppilaitoksellesi!

  • Peruskoulut
  • Oppilaitokset ja opistot
  • Kunnat ja kaupungit

Ota Reactored koulukäyttöön helposti ja tehokkaasti.

Lähikoulutus sisältää kolmen tunnin koulutuksen paikan päällä koulullasi sekä viikon päästä koulutuksesta etäyhteydellä toteutettavan tunnin mittaisen jatkokoulutuksen.  

Peruskoulutuksessa käydään läpi Reactoredin käyttöönotto opettaja- ja oppilasnäkökulmasta sekä ominaisuudet harjoitteiden kautta. Koulutuksessa tutustutaan materiaalin tuottamiseen sekä koe- ja arviointityökalun käyttöön. Koulutuksen painopisteenä on digitaalisen oppimateriaalin käyttö lähiopetuksessa. Koulutus tapahtuu pienryhmissä henkilökohtaisen ohjauksen mahdollistamiseksi.

Jatkokoulutuksessa palautetaan mieliin eri ominaisuuksia sekä pureudutaan mahdollisiin kysymyksiin ja yhdessä selvitetään käyttöön liittyviä haasteita. Jatkokoulutus suoritetaan etäyhteydellä ja sen tarkoituksena on varmistaa Reactoredin sujuva käyttöönotto koulussa.

Yksi ryhmä (max. viisi opettajaa)  1490€ alv. 0 %

Kaksi ryhmää (max. viisi opettajaa)  2490 € alv. 0%

Etäkoulutus sisältää 3 tunnin verkkokoulutuksen sekä valmiit harjoitusmateriaalit. Koulutuksessa käydään läpi Reactoredin käyttöönotto ja ominaisuudet. Reactoredin käyttöä ohjeistetaan konkreettisten harjoitusten ja esimerkkien kautta. Etäkoulutuksessa opettaja saa valmiita oppituntipohjia, joiden avulla on helpompi laatia  omaa oppimateriaalia. Koulutuksessa käydään läpi Reactoredin ominaisuudet ja tutustutaan opettajan työtä helpottaviin työkaluihin, kuten koe- ja arviointityökalun käyttöön. Koulutus soveltuu opettajille, joiden tietotekniset valmiudet ovat kohtalaisella tasolla.

Yksi ryhmä (max. viisi opettajaa) 899€ alv. 0 %

Kaksi ryhmää (max. viisi opettajaa) 1499€ alv. 0%

Vuosittain peruskoulutuksen jälkeen järjestettävä kolmen tunnin kertauskoulutus tutustuttaa osallistujat Reactoredin uusimpiin ominaisuuksiin. Koulutus on mahdollista järjestää paikan päällä tai etäyhteydellä. Kertauskoulutus voidaan tilata joustavasti myös osaksi koulun vesopäivää. Kertaukset räätälöidään oppilaitosten toiveiden pohjalta ja käytävä toteutusmuoto ja sisältö suunnitellaan yhdessä. Koulutuksen jälkeen Reactored on jälleen vuoden oppilaitoksen käytettävissä.

Lähikoulutuksena

Yksi ryhmä (max. viisi opettajaa) 1199€ alv. 0 %

Etäkoulutuksena

Yksi ryhmä (max. viisi opettajaa) 899€ alv. 0 %

Reactored on mahdollista hankkia opettajan työkaluksi myös ilman koulutusta. Tämä sopii erityisesti opettajille joille on kertynyt jo runsaasti kokemusta Reactoredin käytöstä.

Reactored kieltenoppimisympäristön käyttöoikeus ilman koulutusta

Yksi opettaja / 350 € alv. 0% / vuosi
Suuremmat määrät Kysy tarjousta!

Reactored on täydellinen ratkaisu digitaalisen kieltenopetuksen välineeksi. Käyttöoikeuden mukana saat käyttöösi valmiiksi rakennettuja kurssipaketteja sekä laajan oppituntipohja-materiaalipankin. Oppimisympäristöä hyödynnetään useissa ammatiopistoissa sekä aikuisopiskelu palveluita tarjoavissa organisaatiossa. 

Kokemuksemme mukaan valmiit oppimateriaalit ovat parhaimillaan, kun ne voi räätälöidä omiin tarpeisiin soveltuviksi. Reactored tarjoaa opettajille kattavat työkalut materiaalien rakentamiseen, muokkaamiseen ja jakamiseen. 

Tilaukset ja tiedustelut:
Email: myynti@rouhia.com
040 5370 375 Kari Savolainen
050 5444 855 Patrick Nordström

Reactored voidaan tilata kaikille kouluille yhdellä tilauksella. Kustannustehokas ratkaisu sisältää oppimisympäristön lisäksi:

2 lähikoulutuspäivää

*Starttikoulutus jossa varmistetaan että opettajille on tarvittava osaaminen oppimisympäristön käyttöä varten

1 kertauskoulutuksen

*Kertauskoulutus järjestetään yleensä noin 4-6kk starttikoulutuksen jälkeen. Koulutus voidaan järjestää paikan päällä tai etäyhteydellä. Koulutus on tilattavissa joustavasti myös osaksi koulujen vesopäivää. 

Tilaukset ja tiedustelut:
Email: myynti@rouhia.com
040 5370 375 Kari Savolainen
050 5444 855 Patrick Nordström

Kehitämme Reactoredia jatkuvasti vastaamaan paremmin opetusalan tarpeita. Kehityksen keskiössä on käytettävyys, yhteiset resurssit sekä jatkuvan oppimisen tukeminen. Jätä tietosi ja vapaamuotoinen hankekuvaus, niin otamme sinuun yhteyttä.

Osoitteseen kari.savolainen@rouhia.com

Hintoihin lisätään ALV (24 %). Maksu verkkolaskulla. Paperilaskusta lisätään laskutuslisä 7€.

Tilaukset ja tiedustelut:
Email: myynti@rouhia.com
040 5370 375 Kari Savolainen
050 5444 855 Patrick Nordström

Täytä tilauksen tiedot

Nimi (*)

Sähköpostiosoite (*)

Puhelinnumero

Koulutustaso (*)

Oppilaitoksen nimi (*)

Lisenssimäärä (*)

Tuote (*)
KoulutusKäyttölisenssi ilman koulutustaOppilaitokset ja aikuiskoulutus

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Site languages

Copyright © 2020 Reactored powered by Sanako. All rights reserved.