Oppimisympäristö kielten opetukseen

Reactored on kaikenkattava opetus- ja oppimisratkaisu kielille.  Helppokäyttöisen ja turvallisen työkalumme avulla opettajat voivat opettaa tehokkaasti kaikilla laitteilla.

Kaikki tarvittava yhdessä sovelluksessa

Kurssimateriaalit, oppitunnit, kokeet ja arviointi - Reactoredin avulla saat järjestettyä koko kieltenopetuksen digitaalisesti!

Helppokäyttöinen

Intuitiivisen alustan käyttö onnistuu keneltä tahansa. Reactoredia käytetään laajasti läpi koulutusjärjestelmän.

Käytettävissä kaikilla laitteilla

Reactored toimii tietokoneella, puhelimella ja padilla. Se kulkee siis mukanasi helposti mihin tahansa.

Turvallinen ratkaisu

Reactored on tietoturvallinen ratkaisu. Emme kerää sovelluksessa henkilötietoja, ja kirjautuminen onnistuu myös koodin avulla ilman rekisteröitymistä.

YLI 25000 KÄYTTÄJÄÄ HARJOITTELEE KIELIÄ REACTOREDIN AVULLA JOKA VUOSI

Luo maksuton käyttäjätilisi ja olet valmis aloittamaan. 

Opeta kieliä helposti ja interaktiivisesti

Oppimateriaalit löytyvät aina yhdestä paikasta ja harjoitella voi missä tahansa. Selainpohjainen sovellus on suunniteltu toimimaan kaikilla laitteilla (esim. tabletit, chromebook ja älypuhelimet).

Kielet joita ympäristö tukee: englanti, suomi(S2), espanja, ruotsi, saksa, italia, ranska, venäjä, viro, kiina, arabia, portugali, tanska, norja, hollanti, vietnam, unkari,  tsekki,  romania ja indonesia.

Tutustu valmiisiin oppimateriaaleihin täällä!

reactored opiskelijoille

Kenelle Reactored sopii?

Reactoredista löydät valmiita oppituntipohjia kaikille oppimistasoille ja lähes kaikille perusopetuksessa käytettäville kielille. Tutustu valmiisiin oppimateriaaleihin täällä!

Aloita jo tänään

Tilaa ilmainen kokeilujakso koulullesi ja aktivoi käyttäjätunnuksesi opettajaksi. Voit tutustua ratkaisuun myös ilman opettajakoodia, tällöin käyttäjä rekisteröityy Reactorediin oppilasroolissa.

Eri käyttäjäroolit Reactoredissa

Opettajat

Oppilaat

Usein kysytyt kysymykset

Reactoredin peruskäytön oppii nopeasti, ja opettajilta saadun palautteen mukaan ohjelma on itseohjautuva ja intuitiivinen. Kuka tahansa oppii siis käyttämään sitä.
On kuitenkin suositeltavaa varata aikaa ohjeisiin perehtymiseen. Reactored on hyvin kokonaisvaltainen kieltenoppimisympäristö, ja sen monipuolinen käyttö vaatii hieman harjoittelua.

Reactored tukee useita eri kirjautumisvaihtoehtoja 

  1. Sähköposti & salasana
  2. SSO-kirjatuminen
    1. Google, Microsoft, mPASSid
  3. Kirjautumiskoodi (tällöin käyttäjä ei tarvitse rekisteröityä palveluun vaan käyttö tapahtuu aina saman koodin avulla.)

Opettajat luovat kirjautumiskoodit ryhmän luonnin yhteydessä. Kirjautumiskoodit ovat yksilöllisiä käyttäjätunnuksia ja oppilaiden tulee käyttää aina samaa koodia.

Kun luot ensimmäistä ryhmääsi, anna ryhmälle nimi, lisää halutessasi kuva. Sen jälkeen valitse, haluatko että ryhmä näkee ainoastaan jakamasi materiaalit vai myös muut Reactoredin sisältämät materiaalit. 

Huomaa, että näitä tietoja pääsee muokkaamaan myöhemmässäkin vaiheessa RYHMÄT-välilehdellä.

Mikäli oppija on jo Reactored-käyttäjä (s.posti, sso-kirjautuminen), kutsu hänet ryhmään liittymislinkillä (tällöin uutta käyttäjää ei luoda). Mikäli hän ei ole vielä kirjautunut Reactorediin, voit luoda uusia käyttäjiä tekemällä heille kirjautumiskoodit.

Opettajien täytyy ensin rekisteröityä palveluun. Opettajakoodi kysytään ensikirjautumisen yhteydessä.

Mikäli kirjaudut muilla tavoilla (Mpassid, Google, o365), koodi syötetään kirjautumisen jälkeen vasemman alakulman LIITY-napin kautta. Näin pääset liittymään omaan organisaatiosi opettajana.

  • Kyllä. Emme kerää sovelluksen sisällä henkilötietoja. Oppilaat voivat kirjautua käyttäjäksi myös ilman sähköpostia pelkän koodin avulla.
  • Reactoredissa ei ole mainoksia eikä oppilaiden henkilötietoja käytetä kohdentamiseen tarkokitettujen mainosprofiilien rakentamiseen
  • Opettaja roolissa sinulla on täysi hallinta ryhmiin ja koulutilillä mukana oleviin tunnuksiin. 

Kaikki lisenssit sisältävät valmiita opiskeltavia materiaaleja, ja sisältö riippuu ostamastasi paketista. Lue lisää

Edullisin malli sisältää teemoittain rakennetut oppitunnit sekä kielioppia kahdeksalle kielelle (en, su, ru, sa, ra, es, ki ja vi), sekä muiden opettajien jakamat oppitunnit ja kurssit eri kieliin.

Lisäksi saat käyttöösi erilaisia työkaluja oppimistuloksien seuraamiseen sekä omien oppimateriaalien rakentamiseen.

Oppimateriaaleja pääsee etsimään Oppimateriaalit-välilehdeltä. Varmista ensin, että olet valinnut lippuvalikosta oikean kieliparin. 

Oikean yläkulman Etsi kursseja -näkymästä pääset hakemaan kokonaisia kursseja valitulla kieliparilla. Jos valitulle kieliparille ei ole löydettävissä kokonaisia kursseja voit kopioida sisältöjä yksittäisinä oppitunteina.

Käytä tätä järjestystä: 1. Luo kurssikansio 2. Paina oikeasta yläkulmasta Kopioi oppititunteja -nappia 3. Valitse haluamasi sisällöt ja kopioi tunnit kurssikansioon.

Sisältöjä voidaan hakea hakusanojen ja erilaisten filttereiden avulla.

Suoraan nettisivujemme kautta täyttämällä lomakkeen.

Reactoredin voi tilata myös Edustoresta, Kirjavälityksestä ja Kirjastopalvelusta.

Käyttäjien kokemuksia

Copyright © 2022 Reactored. All rights reserved