“Ei kai jokaisen tarvitse keksiä pyörää uudelleen?”

Mitä Reactored tarjoaa kouluille ja opettajille?

Reactored -kielityökalu tukee opettajaa monella tavalla. Sen avulla säästyy aikaa ja yksilöllistäminen ja oppimisen seuranta helpottuvat merkittävästi.

Reactored -kielityökalussa opettaja voi hyödyntää ja muokata omaan opetukseensa materiaalia kaikkien käytössä olevista oppitunneista, jotka ovat toisten opettajien laatimia ja perustuvat opetussunnitelman tavoitteisiin. Työkalulla on myös helppoa ja nopeaa laatia omaa materiaalia omien ryhmien tai yksittäisten oppilaiden tarpeisiin.

Reactored on erinomainen apu opetuksen eriyttämisessä, sillä oppija voi itse valita itselleen sopivimman oppimistyylin ja taitotasonsa mukaisia tehtäviä. Oikeinkirjoitusavustin antaa oppijalle välitöntä palautetta ja monikanavaisten, sisäänrakennettujen apuvälineiden avulla oppilas voi edetä omaan tahtiinsa. Samalla opettaja voi keskittyä niihin oppijoihin, jotka tarvitsevat tukea.

Opettajan on helppo seurata oppijan edistymistä ja saada tukea formatiiviseen arviointiin Reactoredin avulla, koska työkalu koostaa automaattisesti yhteenvedon oppijan tuloksista. Työkalun sisältämässä arviointiosiossa opettaja voi tarkastella jokaisen yksilön ja ryhmän edistymistä ja esimerkiksi sitä, mitä oppimistyyliä oppija on käyttänyt.

Yksi työkalu - 16 kieltä

Reactored -kielityökalu tukee monikielisyyttä. Oppija voi harjoitella useita eri kieliä: englanti, suomi, espanja, ruotsi, saksa, italia, ranska, venäjä, arabia, portugali, tanska, norja, hollanti, islanti, unkari ja latina

Ryhmät -yhteisöllistä oppimista

Opettaja voi luoda Reactored -työkalussa opetusryhmiä ja jakaa niille kohdennettuja oppisisältöjä. Myös oppijat voivat luoda omia oppimisryhmiä ja syventää oppimaansa käyttämällä kieltä chat -keskusteluissa

Automatisoitu tarkistus säästää aikaa

Kokeiden laatiminen ja pitäminen on Reactored -kielityökalussa helppoa ja nopeaa. Minkä tahansa oppitunnin voi parilla klikkauksella muuttaa kokeeksi, jonka Reactored korjaa automaattisesti.

Työkalu kaikille alustoille -ilman asentamista

Reactoredin käyttöliittymä on selainpohjainen ja se toimii kaikilla laitetyypeillä. Tuloksena on kustannustehokas ratkaisu, joka mahdollistaa työkalun käytön silloinkin kun oppilaitoksen laitekanta on kirjavaa tai käytössä ovat BYOD -laitteet.

Responsiiviset näkymät, toimii myös mobiilissa

Reactored on rakennettu tukemaan myös mobiili-oppimista. Älypuhelimen tai tabletin avulla oppija voi opetella uutta kieltä ajasta ja paikasta riippumatta.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

Reactored näyttää ja käyttäytyy samalla tavalla olit sitten opettaja tai oppilas. Opettajan tunnuksilla saat käyttöösi arviointi- ja ryhmänhallintaominaisuudet sekä valmiiden oppituntien materiaalipankin.

Yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa olemme kehittäneet työkalun, jossa yhdistyvät pedagogisesti suunniteltu sisältö ja tehokkaat oppimismenetelmät.

Mitä opettajat kertovat

Ota Reactored kielityökalu käyttöön jo tänään! 

Kysy tarjousta oppiryhmällesi!