“Ei kai jokaisen tarvitse keksiä pyörää uudelleen?”

Mitä Reactored tarjoaa kouluille ja opettajille?

Reactored -kielityökalu tukee opettajaa monella tavalla. Sen avulla säästyy aikaa ja yksilöllistäminen ja oppimisen seuranta helpottuvat merkittävästi.

Reactored -kielityökalussa opettaja voi hyödyntää ja muokata omaan opetukseensa materiaalia kaikkien käytössä olevista oppitunneista, jotka ovat toisten opettajien laatimia ja perustuvat opetussunnitelman tavoitteisiin. Työkalulla on myös helppoa ja nopeaa laatia omaa materiaalia omien ryhmien tai yksittäisten oppilaiden tarpeisiin.

Reactored on erinomainen apu opetuksen eriyttämisessä, sillä oppija voi itse valita itselleen sopivimman oppimistyylin ja taitotasonsa mukaisia tehtäviä. Oikeinkirjoitusavustin antaa oppijalle välitöntä palautetta ja monikanavaisten, sisäänrakennettujen apuvälineiden avulla oppilas voi edetä omaan tahtiinsa. Samalla opettaja voi keskittyä niihin oppijoihin, jotka tarvitsevat tukea.

Opettajan on helppo seurata oppijan edistymistä ja saada tukea formatiiviseen arviointiin Reactoredin avulla, koska työkalu koostaa automaattisesti yhteenvedon oppijan tuloksista. Työkalun sisältämässä arviointiosiossa opettaja voi tarkastella jokaisen yksilön ja ryhmän edistymistä ja esimerkiksi sitä, mitä oppimistyyliä oppija on käyttänyt.

Yksi työkalu - 16 kieltä

Reactored -kielityökalu tukee monikielisyyttä. Oppija voi harjoitella useita eri kieliä: englanti, suomi, espanja, ruotsi, saksa, italia, ranska, venäjä, arabia, portugali, tanska, norja, hollanti, islanti, unkari ja latina

Ryhmät -yhteisöllistä oppimista

Opettaja voi luoda Reactored -työkalussa opetusryhmiä ja jakaa niille kohdennettuja oppisisältöjä. Myös oppijat voivat luoda omia oppimisryhmiä ja syventää oppimaansa käyttämällä kieltä chat -keskusteluissa

Automatisoitu tarkistus säästää aikaa

Kokeiden laatiminen ja pitäminen on Reactored -kielityökalussa helppoa ja nopeaa. Minkä tahansa oppitunnin voi parilla klikkauksella muuttaa kokeeksi, jonka Reactored korjaa automaattisesti.

Työkalu kaikille alustoille -ilman asentamista

Reactoredin käyttöliittymä on selainpohjainen ja se toimii kaikilla laitetyypeillä. Tuloksena on kustannustehokas ratkaisu, joka mahdollistaa työkalun käytön silloinkin kun oppilaitoksen laitekanta on kirjavaa tai käytössä ovat BYOD -laitteet.

Responsiiviset näkymät, toimii myös mobiilissa

Reactored on rakennettu tukemaan myös mobiili-oppimista. Älypuhelimen tai tabletin avulla oppija voi opetella uutta kieltä ajasta ja paikasta riippumatta.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

Reactored näyttää ja käyttäytyy samalla tavalla olit sitten opettaja tai oppilas. Opettajan tunnuksilla saat käyttöösi arviointi- ja ryhmänhallintaominaisuudet sekä valmiiden oppituntien materiaalipankin.

Yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa olemme kehittäneet työkalun, jossa yhdistyvät pedagogisesti suunniteltu sisältö ja tehokkaat oppimismenetelmät.

Käyttäjien kokemuksia

Aikuiskoulutus, vapaa sivistystyö

Kielet: englanti, saksa, ruotsi.

Olen käyttänyt Reactored-kielityökalua aikuiskoulutuksessa lisätukena lähituntien ulkopuolisessa sanastoharjoittelussa. Kielityökalun käyttö on ollut hyvin omatoimista ja opiskelijat ovat saaneet päättää käyttävätkö sähköistä materiaalia vai eivät.

Vapaan sivistystyön opiskelijat ovat usein vanhemmista ikäluokista. On ollut ilo huomata kuinka he ovat ottaneet Reactoredin omakseen ja hyödyntäneet sitä myös omien tukimateriaalien tekemisessä.

Itse opettajana pidän siitä että Reactoredilla on mahdollista kohdentaa oppimateriaali liittymään tiettyyn aihealueeseen. Tällä tavoin voin tarjota lisätukea haastavampien aiheiden kanssa myös koulutusajan ulkopuolella.

-Anu Mäenpää, kielten opettaja, Hämeenlinna

Opettaja, yläaste

Kielet: ruotsi, venäjä

“Parasta Reactoredissa on sen käyttöhelppous ja monipuolisuus. Käytän kielityökalua opetuksessa omien oppiharjoitusten luomiseen ja jakamiseen. Oppilaat ovat pitäneet kielityökalusta, sillä jokainen voi harjoitella omalla tasollaan helposti muokattavan oppimistyylin ansiosta.

Pidän myös siitä, että tehtävissä on aina mukana ääntäminen, joka auttaa oppijoita kuullunymmärtämisessä. Reactored opettaa tehokkaasti myös sanojen ja lauseiden oikeinkirjoitusta. “

– Emilia Hurme, kielten opettaja, Parola

Opettaja, Ylä- ja alaaste, lukio

Kielet: saksa, ruotsi 

Reactored tarjoaa sekä oppilaille ja opiskelijoille että meille opettajille erittäin tehokkaan työkalun toisen kielen oppimiseen. Pedagogisesta näkökulmasta työkalu sisältää useita eri vahvuuksia verrattuna muihin sovelluksiin ja alustoihin joita on tällä hetkellä saatavilla.

Mielestäni Reactored on tehokkain työkalu toisen kielen omaksumiseen tällä hetkellä ja sillä on kaikki mahdollisuudet nousta ykkössovellukseksi tällä alalla, sillä se keskittyy nimenomaan kielen oppimisen ytimeen ja hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia pedagogisesti mielekkäällä tavalla.

-Heini Syyrilä, kielten opettaja, kouluttaja Hattula, The National Language Teacher of the year award 2017

Ota Reactored kielityökalu käyttöön jo tänään! 

Kysy demotunnuksia ja pyydä tarjous oppiryhmällesi! 

Close Menu