Valitse kieli, ja opi uutta jo tänään

Hei tuleva kielitaituri!

Haluatko kehittää kielitaitoasi istuessasi bussissa tai junassa? Kesämökillä? Reactored -kielityökalu on rakennettu juuri sinulle, oppijalle joka haluaa harjoitella kieliä tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta.
Selainpohjainen sovellus toimii siellä missä sinä haluat, tabletilla, tietokoneella tai älypuhelimella.

Tehokkaat oppimismetodit

Opiskele kieliä tehokkaasti tekoälyn avulla. Personoitava oppimistyyli ja Reactoredin ainutlaatuinen oikeinkirjoitustunnistaja ohjaavat sinua eteenpäin.

Toimii myös mobiilissa

Olemme huomioineet nykyaikaisen oppimisen vaatimukset jo suunnitteluvaiheessa. Selainpohjaisena sovelluksena Reactored tarjoaa toimivan oppimisratkaisun useimmille laitteille.

Yksi lisenssi, jopa 16 kieltä

Saat kaikki kielet käyttöösi yhdellä lisenssimaksulla. Teimme työkalun tehokasta kielten oppimista varten, emmekä siksi rajoita työkalun käyttöä vain yhteen kieleen.

Kehitä sanavarastoasi

Kaikki Reactoredista löytyvä oppimateriaali on koulutettujen ammattilaisten luomaa. Mikäli jaettu oppimateriaali ei enää tarjoa sinulle riittävästi haastetta, voit luoda uusia harjoituksia myös itse.

Etene yksilöllisesti

Reactoredin avulla opit kieliä omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Voit säätää oppimistyyliä kirjoittamisen tai pellillisemmän lähestymistavan välillä.