Privacy Policy

Tietojen kerääminen

Reactored kielityökalun käyttöönoton yhteydessä henkilöiltä kerätään tietoja, jotka sisältävät mm. sähköpostiosoitteita, nimitietoja, oletus opiskelukieli sekä kiinnostavia opiskelu aihepiirejä. Käyttäjä tai Oppilaitos/ Opettava organisaatio syöttää itse tiedot Reactored -palveluun rekisteröidyttäessä. Pakollisia tietoja rekisteröidyttäessä ovat käyttäjätunnus, sähköpostiosoite ja salasana.

Personoidun oppimiskokemuksen mahdollistamiseksi, Reactored voi automaattisesti kerätä tiettyjä tietoja oppijan toiminnasta tilastojen muodossa kuten esimerkiksi: opiskeluun käytetty aikajakso, oppimiskerrat, oppimistulokset, oppimistyylin painottuminen.

Tietojen käyttö

Kerättyjen tietojen pääasiallinen käyttötarkoitus on Reactored-kielityökalu palvelun toteuttaminen.

Kerättyjä tietoja käytetään Reactored- kielityökalun palvelun toteuttamiseen liittyviin asioihin esim. personoidun oppimispolun luomiseen, tiedottamiseen sekä yhteydenottoihin mahdollisissa ongelmatilanteissa. Tiedotukset koskevat esimerkiksi Palveluun tulevia muutoksia tai muita käyttöön vaikuttavia asioita.

Tietojen säilytys

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta, henkilötietojasi käsitellään GDPR:n vaatimusten mukaisesti. Rekisteriä säilytetään teknisin suojakeinoin suojatussa tietojärjestelmässä. Henkilötietoja ovat oikeutettuja käsittelemään vain ne rekisterinpitäjän ja rekisterinpitäjän alihankkijan työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä henkilötietoja.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta. Käyttäjän Palvelussa antamia tietoja voidaan luovuttaa seuraaville tahoille:

 

  • Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen etu niin vaatii.

  • Mikäli se on palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi pakollista / tarpeellista.

  • Muille Palvelun käyttäjille tehtävänmukaisin käyttöoikeusrajauksin, esim. koulun
    opettaja, oppilaitoksen It-hallinnointi.

  • Palvelun toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille

  • Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai rekisterinpitäjän tai kolmannen
    osapuolen etu niin vaatii

  • Rekisterinpitäjän tytär- ja osakkuusyhtiöille, tai Palvelun uudelle omistajalle tai
    osaomistajalle tai harjoittajalle ja heidän neuvonantajilleen yrityskaupan tai –
    järjestelyn yhteydessä

Lisäksi tietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille sellaisessa muodossa, jonka perusteella yksittäisiä Käyttäjiä ei voida tunnistaa, jolloin ei ole kyse henkilötiedoista.

Cookies/Evästeet

Sisäänkirjautumisten hallintaan ja muutamien muiden käytönaikaisten asetusten ylläpitämiseen käytetään ns. hetkellisiä-cookieita (eivät tallennu kovalevylle, vaan ovat voimassa, kunnes selain suljetaan).

Mikäli Käyttäjä aktivoi pitkäaikaisen sisäänkirjautumisen, hänen selaimelleen asetetaan pitkäaikainen cookie (tallentuu selaimeen).

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteen kiintolevylle tai selaimellasi. Suurin osa nykyisistä selaimista antaa sinulle mahdollisuuden hallita evästeitä esimerkiksi poistamalla ne käytöstä kokonaan, hyväksymällä ne yksitellen ja poistamalla tallennetut evästeet kovalevystäsi. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että jos poistat kokonaan evästeet käytöstä selaimessasi, et voi käyttää joitain Palvelun ominaisuuksia eikä Palvelu välttämättä toimi oikein.

Tilastojen keruu

Reactored-kielityökalun käytöstä kerätään www-palvelimen lokitietoihin ja Rouhia Oy:n omassa hallinnassa olevaan analytiikkadataan pohjautuvia tilastoja. Nämä tilastot ovat palvelun käyttöasteen sekä kuormituksen seurantaan, eikä tietoja luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Palvelun lokitiedot

Reactored kielityökalu sisältää käytön seurantaan liittyviä lokeja, jotka ovat vain ennalta määritettyjen vastuuhenkilöiden käytössä.

Muutokset tietosuojaan

 

Rouhia Oy voi muuttaa tietosuojakäytäntöjä päivittämällä tätä kyseistä dokumenttia. Ilmoitamme Käyttäjiä muutoksista Reactored.com verkkosivuilla privacypolicy osiossa. Käythän sivuilla säännöllisesti saadaksesi tietoa mahdollisista muutoksista. 

 

Jos ehtojen muuttaminen tuo mukanaan muutoksia, joilla on huomattava haittavaikutus, Rouhia Oy ilmoittaa sinulle, kun aloitat palvelun käytön seuraavalla kerralla. Palvelun käytön jatkaminen tarkoittaa sitä, että käyttäjä on hyväksynyt muutetut ehdot.

 

Rekisteri seloste

Tietosuoja- / rekisteriseloste

Päivitetty:  12.2.2019.
Rekisterin nimi: Reactored-kielityökalun käyttäjärekisteri
Rekisterinpitäjä: Rouhia Oy
Y-tunnus: 2722150-8
Osoite: Andersmaantie 44, 11470 Eteläinen, Finland
Puhelin: 040 5370375

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Kari Savolainen
Postiosoite: Andersmaantie 44, 11470 Eteläinen, Finland
Puhelinnumero: 040 5370375
Sähköposti: info@Rouhia.com

1. Minkä tyyppisiä tietoja keräämme ja miksi?

Rekisterin pitämisen tarkoituksena on Reactored-palvelun käyttäjän (jäljempänä
“Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva Reactored-palveluun sekä siihen kulloinkin
kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.
Reactored toimii opettajan ja oppilaiden selainpohjaisena työkaluna kielitaitojen kehittämisessä ja opetuksessa. Käyttäjän Palvelussa antamia henkilötietoja voidaan
käyttää seuraavanlaisissa tarkoituksissa:

  • Käyttäjän rekisteröinti Palveluun ja Käyttäjän Palvelussa olevan profiilin ylläpito
  • Palvelun tuottaminen, tarjoaminen, kehittäminen, parantaminen ja suojaaminen
  • Käyttäjäkohtainen Palvelun personointi
  • Palvelua koskeva analysointi ja tilastointi
  • Sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti (rekisteröityneen suostumuksella)
  • Väärinkäytösten ennaltaehkäisy ja selvittäminen
  • Palveluun liittyvien oikeuksien ja/tai omaisuuden suojaaminen
  • Muut vastaavat käyttötarkoitukset

*Pakollisia tietoja rekisteröidyttäessä ovat käyttäjätunnus, sähköpostiosoite ja salasana.

Personoidun oppimiskokemuksen mahdollistamiseksi, Reactored voi automaattisesti kerätä tiettyjä tietoja oppijan toiminnasta tilastojen muodossa kuten esimerkiksi: opiskeluun käytetty aikajakso, oppimiskerrat, oppimistulokset, oppimistyylin painottuminen.

2. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
• Yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite
• Rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, salasana tai muu mahdollinen
yksilöivä tunnus
• käyttäjän etunimi, nimimerkki tai lempinimi
• Käyttäjän saamat ja antamat palautteet oppimateriaalista
• Mahdolliset muut Käyttäjän suostumuksella kerätyt tiedot

3. Mistä lähteistä henkilötietoja kerätään

Keräämme henkilötietoja ensisijaisesti vain rekisteröidyltä itseltään, hänen rekisteröityessä Reactored -kielityökaluun.

Tietoja saadaan Palvelun käytön yhteydessä evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Jos Käyttäjä käyttää Palvelun ulkopuolista kolmannen tahon ylläpitämää palvelua Palveluun rekisteröitymiseen ja/tai kirjautumiseen, ulkopuolisesta palvelusta voidaan kerätä kyseisen palvelun käyttöehtojen ja yksityisyydensuoja-asetusten mukaisesti saatavilla olevia henkilötietoja (kuten käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite).

4. Henkilötietojen säännönmukaiset siirrot tai luovutukset

  • Käyttäjän Palvelussa antamia tietoja voidaan luovuttaa seuraaville tahoille:
    • Muille Palvelun käyttäjille tehtävänmukaisin käyttöoikeusrajauksin, esim. koulun
    opettaja, oppilaitoksen It-hallinnointi.
    • Palvelun toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille
    • Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai rekisterinpitäjän tai kolmannen
    osapuolen etu niin vaatii
    • Rekisterinpitäjän tytär- ja osakkuusyhtiöille, tai Palvelun uudelle omistajalle tai
    osaomistajalle tai harjoittajalle ja heidän neuvonantajilleen yrityskaupan tai –
    järjestelyn yhteydessä
    • Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai rekisterinpitäjän tai kolmannen
    osapuolen etu niin vaatii


Lisäksi tietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille sellaisessa muodossa, jonka
perusteella yksittäisiä Käyttäjiä ei voida tunnistaa, jolloin ei ole kyse henkilötiedoista.

5. Tietojen siirto EU:n tai Eta:n ulkopuolelle

Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään pääsääntöisesti EU:n tai ETA:n sisällä. Osaa
Palvelun sisältämistä tiedoista saatetaan kuitenkin käsitellä tai säilyttää myös EU:n
tai ETA:n ulkopuolella, mikäli se on palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi
tarpeellista. Tällaisissa tapauksissa varmistamme ennen tietojen siirtoa, että tietosuoja on asianmukaisesti turvattu ja että tietojen käsittelijä täyttää GDPR:n asettamat vaatimukset  Mahdollisia siirrettäviä tietoja ovat nimi, yrityksen nimi sekä sähköpostiosoite.


Rouhia Oy voi luovuttaa rekisterin sisältämiä tietoja voimassaolevan lainsäädännön
sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Muuten rekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle
osapuolelle ilman asiakkaan suostumusta. Tietoja voidaan luovuttaa esim.
epäilyttävän verkkomaksutapahtuman selvittämiseksi maksuvälittäjän kanssa. Käytämme Palveluidemme osalta Multim Oy:n Tavu cloud pilvipalvelinpalvelua, jonka tietojen käsittelyä ja tietosuojaa koskevat ehdot noudattavat voimassa olevaa tietosuojaa koskevaa GDPR lainsäädäntöä.

6. Rekisterin suojaus

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta, henkilötietojasi käsitellään GDPR:n vaatimusten mukaisesti. Rekisteriä säilytetään teknisin suojakeinoin suojatussa tietojärjestelmässä. Henkilötietoja ovat oikeutettuja käsittelemään vain ne rekisterinpitäjän ja rekisterinpitäjän alihankkijan työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä henkilötietoja.

7. Rekisteröityneen oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen
tiedon oikaisua tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä rekisteriselosteessa mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Saatamme edellyttää sinulta henkilöllisyyden todistamista tietopyynnön toteuttamiseksi. Tietojen
antamisesta peritään hinnaston mukainen korvaus, jos siitä, kun Käyttäjä edellisen kerran sai rekisterin tiedot tarkistettavakseen, on kulunut vähemmän kuin yksi vuosi.



Oikeus pyytää tietojen oikaisemista: voit päivittää omia perustietojasi asetuksien kautta kirjautumalla palveluun. Tarvittaessa korjauspyynnön voit välittää myös asiakaspalvelulle sivuiltamme löytyvien yhteydenottotapojen avulla. Jos korjaus tehdään muulla tavoin kuin suoraan palvelumme kautta, pitää asiakkaan esittää tarvittavat perustiedot, jotta asiakas voidaan tunnistaa luotettavaksi. Tarvittavia tietoja ovat esimerkiksi nimi, osoite, puhelin, sähköposti, käyttäjänimi.

Oikeus antaa tai peruuttaa suostumus: mikäli käsittelemme henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella, sinulla on oikeus milloin tahansa antaa uusi tai perua antamasi suostumus.

Oikeus tulla unohdetuksi: sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tallentamamme henkilötietosi, jos 1) tiedoille ole enää tarvetta alkuperäisen keräämistarkoituksen kannalta 2) peruutat antamasi suostumuksen, jolloin sen perusteella käsitellyt henkilötiedot poistetaan 3) tietojasi on käsitelty lainvastaisesti 4) henkilötiedot on poistettava rekisterinpitäjään sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi 5) henkilötiedot on kerätty tietoyhteiskunnan palveluiden tarjoamiseksi suoraan lapselle.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä: sinulla voi olla mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun käsittely tapahtuu yleistä etua koskevan tehtävän suorittamisen tai oikeutettujen etujemme perusteella.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: sinulla voi olla mahdollisuus tietojesi käsittelyn rajoittamiseen GDPR:n 18 artiklan mukaisissa tilanteissa.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: sinulla on oikeus saada toimittamasi tiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luotavassa muodossa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle, jos tietoja käsitellään suostumuksen tai sopimuksen nojalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot henkilötietojesi käsittelyn olevan GDPR:n vastaista.

8. Muutokset tietosuojaan


Rouhia Oy voi muuttaa tietosuojakäytäntöjä päivittämällä tätä kyseistä dokumenttia. Ilmoitamme Käyttäjiä muutoksista Reactored.com verkkosivuilla privacypolicy osiossa. Käythän sivuilla säännöllisesti saadaksesi tietoa mahdollisista muutoksista.


Jos ehtojen muuttaminen tuo mukanaan muutoksia, joilla on huomattava haittavaikutus käyttäjälle, Rouhia Oy ilmoittaa sinulle, kun aloitat palvelun käytön seuraavalla kerralla. Palvelun käytön jatkaminen tarkoittaa sitä, että käyttäjä on hyväksynyt muutetut ehdot

Close Menu