fbpx

AI-La oppimateriaalityökalu

Luo interaktiivisia oppitunteja kielille
hetkessä

Rakenna digitaaliset kieliharjoitukset helposti tekoälyn avulla. Reactoredin tehtävämoottori lisää tehtäviin kaiken tarvittavan automaattisesti. Tekoäly lisää tekstin, kuvat, äänet, käännökset ja kysymykset vain muutamalla klikkauksella.

Näin AI-La oppimateriaalityökalu toimii

Rakenna tekoälyn avulla.
Reactoredin luoma AI-La oppimateriaalityökalu mahdollistaa kielioppituntien rakentamisen 100 x tehokkaammin. Valitse oppitunnin aihe, lisää teksti tai tee se tekoälyn avulla ja valitse tehtävätyypit. AI-La rakentaa sinulle valmiin oppitunnin automaattisesti ja voit jakaa sen eteenpäin linkkinä mille tahansa alustalle.

1. Valitse kieliasetus, järjestelmä tukee yli 20 kieltä

Voit muodostaa harjoituksia kaksikielisinä (lähde- ja kohdekieli ovat eri kieliä) tai yksikielisinä (lähde- ja kohdekieli ovat samoja kieliä).

2. Nimeä oppitunti, lisää aihe ja valitse sisältö, josta tehtävät luodaan

Tekoäly tuottaa kaikki tehtävät annetun sisällön sekä ohjeistuksen perusteella. Voit luoda tehtävät omien tekstien pohjalta tai sitten kirjoittaa vapaamuotoisen promptin, jonka avulla tekoäly luo oppitunnin sisällön.

3. Jaa valmiit tehtävät eteenpäin kätevästi linkkien avulla

AI-La oppimateriaalityökalu tuottaa automaattisesti todella monipuolisia tehtävkokonaisuuksia. Valittavana on mm. sanastoharjoitukset, lauseharjoitukset, monivalintatehtävät tekstin- ja kuullunymmärtämiseen, dialogi keskusteluharjoitukset sekä paljon muuta. Säädä vielä muodostettavien tehtävien taitotaso ja anna tekoälyn tehdä työ puolestasi.

Uniikit ominaisuudet kätesi ulottuvilla

Lite-lisenssi on luotu kaikille kielen opetuksen parissa työskenteleville uutta kieltä opiskeleville henkilöille. AI-La oppimateriaalityökalu avaa käyttäjälle mahdollisuuden rakentaa interaktiivisia kieliharjoituksia nopeasti ja helposti mistä tahansa aiheesta.

Ominaisuudet

Reactored Lite -lisenssi sisältää AI-La oppimateriaalityökalun, Oman pilvi kirjastotilan, Oppituntien muokkaus mahdollisuuden sekä mahdollisuuden jakaa oppitunnit eteenpäin kaikille alustoille URL-linkkinä.

Ilmaiset päivitykset

AI-La oppimateriaalityökalu päivittyy kokoajan saamamme palautteen perusteella. Pyrimme tuomaan uusia parannuksia vähintään 1 kerran kuukaudessa.

Kuvapankki +5M kuvaa

Lisää harjoittelun mielekkyyttä ja säädä oppituntiesi ulkoasua. Voit valita 2 eri tyylistä ikonit tai valokuvat. Voit ladata myös omia kuvia sekä muokata valittuja kuvia myös oppitunnin valmistumisen jälkeen.

Ääni ja lausumisesimerkit

Kieltenopiskelussa laadukkaat ääniesimerkit ovat keskeisessä roolissa. Reactoredin uniikki TTS-ominaisuus tuo äänitiedostot automaattisesti kaikkiin tehtäviin.

Monikielinen

englanti, suomi (S2), espanja, ruotsi, saksa, italia, ranska, venäjä, viro, arabia, portugali, tanska, norja, hollanti, vietnam, unkari, tsekki, romania, indonesia, ukraina ja thai

Tuki

Tarjoamme kattavan tuen s.postin välityksellä. Pyrimme vastaamaan tukipyyntöihin 24h kuluessa sen vastaanottamisesta. Akuuteissa tilanteissa voit olla yhteydessä 09.00-15.00 välillä

Hinnoittelu

Valitse sopiva vaihtoehto

Reactored Lite -lisenssi maksaa alkaen 20€/kk (sis.alv.) Voit tehdä oppitunteja kaikille kielipareille samalla tilauksella. Mikäli haluat tallentaa enemmän jaettavia harjoituksia, voit päivitää tilauksesi, jolloin alkuperäinen tilaus päivittyy seuraavalle laskulle. 

Lisenssitilaus onnistuu yleisimmillä maksukorteilla Stripe-maksuvälityspalvelun kautta. Lisää tietoa palvelusta löydät täältä: End User Terms of Service (stripe.com)

Reactored Lite

20
kk
 • 20 oppituntia /kk
 • Oppituntien muokkaus
 • Oma kirjastotila
 • Jaa oppitunnit linkkeinä

Reactored Lite +

30
kk
 • 40 oppituntia /kk
 • Oppituntien muokkaus
 • Oma kirjastotila
 • Jaa oppitunnit linkkeinä
 • Käytöntuki 9.00-15.00
Suosituin

Reactored Lite ++

40
kk
 • 60 oppituntia /kk
 • Oppituntien muokkaus
 • Oma kirjastotila
 • Jaa oppitunnit linkkeinä​
 • Beta-ominaisuudet
 • Käytön tuki 9.00-15.00

Liity odotuslistalle

Tarjotaksemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen avaamme Lite-lisenssille käyttäjäpaikkoja rajoitetuissa erissä.
Sillä välin voit kokeilla oppimateriaalityökalun ilmaisversiota. Tervetuloa mukaan kehittämään tekoäly-tuettua kieltenoppimisinnovaatiota.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä on Reactored Litestä ja AI-La oppimateriaali työkalusta useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olethan yhteydessä sähköpostilla: support@reactored.com

Liity odotuslistalle ja lähetämme sinulle lisätietoa aikataulusta, kun käyttäjätilaa vapautuu.

Lisenssitilaus onnistuu yleisimmillä maksukorteilla Stripe-maksuvälityspalvelun kautta. Lisää tietoa palvelusta löydät täältä: End User Terms of Service (stripe.com)

Reactored Lite -lisenssitilaus maksaa 20€/kk ja se sisältää 20 tallennettua oppituntia kuukaudessa. Voit tehdä oppitunteja kaikille kielipareille samalla tilauksella. Mikäli haluat tehdä enemmän jaettavia harjoituksia, voit päivitää tilauksesi, jolloin alkuperäinen tilaus päivittyy seuraavalle laskulle.

*Tilaus on toistuva ja laskutus tapahtuu automaattisesti uuden laskutuskauden alkaessa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa napsauttamalla laskutusosiossa ”Peruuta suunnitelma”-painiketta. Mikäli peruutat tilauksen nykyisen laskutuskauden aikana, sinua ei veloiteta seuraavalta laskutuskaudelta. Voit käyttää lisenssiominaiuuksia käynnissä olevan tilauskauden loppuun. 

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa napsauttamalla laskutusosiossa ”Peruuta suunnitelma”-painiketta. Tarkista ensin, että olet kirjautunut sisään. Jos peruutat tilauksen, voit käyttää tiliäsi nykyisen laskutuskauden loppuun asti. Jos peruutat tilauksen nykyisen laskutuskauden aikana, sinua ei veloiteta seuraavalta laskutuskaudelta.

Tottakai! Oppitunnin tekijänä, sinulla on mahdollisuus esikatsella ja muokata oppitunnin tehtäviä ennen kun jaat ne eteenpäin oppilaillesi. Huomaathan kuitenkin että maksuttomalla kokeiluversiolla oppitunnit eivät tallennu muokattavaksi kun suljet istunnon. Tilaamalla Reactored Lite -lisenssi 20€/kk saat oman kirjaston johon voit tallentaa tekemäsi oppitunnit myöhempää käyttöä varten.

Suosittelemme, että käytät vähintään 200 sanan pituisia tekstejä. Enemmän tekstiä johtaa yleensä parempiin kysymyksiin. Tekstin yläraja on n. 1000 merkkiä, joten suosittelemme, että jaat hyvin pitkät tekstinpätkät lyhyempiin kokonaisuuksiin.

Emme tarjoa ilmaisia kokeilujaksoja, mutta tarjoamme ilmaisen testi mahdollisuuden, jonka avulla voit luoda jaettavan oppitunnin oppilaillesi. Huomioithan kuitenkin että maksuttomalla kokeiluversiolla oppitunnit eivät tallennu muokattavaksi kun suljet istunnon.

Tällä tavoin uskomme, että saat kokeiltua palvelua tarpeeksi laajasti ja tekemään päätöksen sen soveltuvuudesta.

Jos haluat jakaa oppituntisi, sinun on ensin asetettava se julkiseksi. Sitten voit kopioida jaettavan URL-osoitteen ja jakaa sen ryhmäsi, opiskelijoiden tai ystävien kanssa. 

Lisenssi tilaus sisältää 20kpl aktiivisia oppitunteja. Järjestelmä ilmoittaa sinulle mikäli oppitunti raja täyttyy ja sinun tulee tilata lisätilaa kirjastoosi.

Yhden lisenssiportaan hinta on 20€/kk, voit päivittää tilaustasi aina tarpeen mukaan.

Reactored Lite = 20 oppituntia/kk hinta on 20€/kk.

Reactored Lite+ = 40 oppituntia/kk hinta on 30€/kk.

Reactored Lite++ = 60 oppituntia/kk hinta on 40€/kk.

 

Lyhyesti sanottuna ei. AI mallit ovat kalliita käyttää, ja tarjoamme rajoitetun ilmaisen version, jotta voit kokeilla tuotetta ilman sitoutumista. Tästä syystä tarjoamme hyvityksiä vain hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Jos käytetään laadukasta ja tarkkaa tekstiä, tekoäly tekee harvoin asiavirheitä. On kuitenkin tärkeää huomata, että kuten ihmiset, tekoäly voi tehdä virheitä, eikä 100% tarkkuutta voida taata.

Tästä syystä tarjoamme tehtäviin aina muokkaus mahdollisuuden ennen oppitunnin jakoa.

Ehdottomasti. Priorisoimme käyttäjiemme turvallisuuden ja yksityisyyden ja käytämme huippuluokan salaus- ja tietosuojamenetelmiä. Lisää tietoa tietosuojakäytännöistämme löydät täältä: https://reactored.com/tietosuoja/ 

Copyright © 2023 Reactored. All rights reserved