Blogi

Reactored-blogit

Lue täältä uusimmat Reactoredin blogipostaukset! Reactored Ambassadors -blogisarjassa tutustutaan aktiivisiin Reactored-opettajiin sekä yhteistyökumppaneihimme.

MarjaStorås
23.10.2020
Reactored Ambassadors: Marja Storås

Keskustelimme Marja Storåsin kanssa, jonka intohimona on varhaisen kieltenoppimisen menetelmät. Hän on perustanut Kielikoulu Maston, jossa opitaan saksaa ja englantia pelien ja leikin kautta. 

emilia hurme kieltenopettaja
15.10.2020
Reactored Ambassadors: Emilia Hurme

Tapasimme ruotsin ja venäjän kielen opettajan Emilia Hurmeen, jolla on pitkä kokemus opettajan työstä. Hän on myös yksi Reactoredia pisimpään käyttäneistä opettajista. Keskustelimme Emilian kanssa siitä, minkälaisia haasteita kieltenopettaja kohtaa työssään. ”On tärkeää, että kaikki oppijat kokisivat opiskelun mielekkääksi”, Emilia painottaa.

8.10.2020
Reactored Ambassadors: Ahed Hussein

Haastattelimme Startup Refugeesin kehityspäällikköä Ahed Husseinia. Reactored otettiin kieltenopiskeluratkaisuksi taksialan yritykseen, joka työllistää maahanmuuttajia: “”Potentiaalisia henkilöitä ei kannata jättää palkkaamatta heikon suomen kielen osaamisen takia, vaan heille kannattaisi tarjota mahdollisuus kouluttautua juuri tällaisten työkalujen avulla”. 

Lue lisää

Uutiset

Täältä löydät Reactoredin uusimpia kuulumisia Suomessa ja maailmalla.

Edventures Global business accelerator banner with congratulations to the finalists
 
6.10.2020
Kieltenoppimisympäristö Reactored on valittu 12 yrityksen finaalijoukkoon Edventures Global business Accelerator -ohjelmassa

Valinta avaa meille upeita mahdollisuuksia etenkin Kiinan valtavilla kasvatus- ja koulutusalan markkinoilla.

Lue lisää

28.9.2020
Reactored ja Helsingin kaupunki ovat tehneet hankintasopimuksen

Olemme tehneet yhteistyösopimuksen Helsingin Kasvatuksen ja Koulutuksen Toimialan (Kasko) kanssa ja sopimuksen puitteissa voimme tarjota Reactored -kieltenoppimisympäristömme Helsingin kaupungin koulujen käyttöön lukuvuodelle 2020-2021!

Lue lisää

20.9.2020
Etsimme kumppanuuskuntia syksyllä 2020

Mahtavia uutisia kunnille!🚀 Reactored etsii yhteistyökumppaneita viemään eteenpäin digitaalista kieltenopetusta omissa kunnissaan.

Lue lisää

Copyright © 2020 Reactored powered by Sanako. All rights reserved.