Hoppa på! ruotsin kielen perusopetuksen kertaamiseen

Reactoredin ja Edita Publishing Oy:n julkaisema sähköinen oppimateriaali Hoppa på! on uudenlainen harjoittelukokonaisuus ruotsin kielen perusopetuksen kertaamiseen.

Oppimateriaali toimii selainpohjaisena interaktiivisessa Reactored-oppimisympäristössä, joka tarjoaa uuden tekniikan avulla kaikille eritasoisille oppijoille yksilöllisen tuen ja sopivasti haasteita!

Nuorten elämästä kertova Hoppa på! on kieltenopettaja Heini Syyrilän luoma kokonaisuus, joka soveltuu mainiosti B1-kielen kertaavaksi materiaaliksi yläkouluun ja lukioon. Hoppa på! on myös erinomainen eriyttämisen tukimateriaali muita oppikirjoja käyttäville kouluille.

Mullistavat oppimismenetelmät jokaisen oppijan tukena

Kappaleen sanat ja harjoitustehtävät voi harjoitella pelillisesti, puhumalla tai kirjoittamalla. Harjoitusmateriaalia voi treenata aktiivisesti ja pelillisesti heti omaksumisvaiheesta alkaen!

Mullistavaa Hoppa på!:ssa on erityisesti se, että oppija pystyy aina löytämään oikean vastauksen – apu on saatavilla kirjain kirjaimelta. Tämä menetelmä varmistaa, että kaikkien lähtötasojen oppijat saavat välitöntä tukea oppimiseen. Hoppa på! on erinomainen materiaali ruotsin perusopetuksen kertaamiseen.

Opettajille Hoppa på! tarjoaa loistavan avun arvioinnin tueksi. Opiskelijoiden edistymistä on helppo seurata yksilö- ja ryhmätasolla.

Tuote on tilattavissa 12 kuukauden määräaikaisella lisenssillä Editan verkkokaupanKirjavälityksenKirjastopalvelun tai Edustoren kautta. Lisenssin hinta on 22,90 € per käyttöoikeus.

Huom. Tuote on ostettavissa Editan verkkokaupasta huolimatta siitä, että tuotteen saatavuuden kohdalla lukee ”Tulossa”.

Kokeile Hoppa på! -materiaalia

Tilaa itsellesi kokeilutunnukset täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lähetämme sinulle kirjautumistunnuksen ohjeineen 1-2 päivän kuluessa. Voit testata materiaalia kahden viikon ajan ja päättää sitten, sopiiko se koulullesi. Lisenssejä on mahdollista tilata ympäri vuoden, ja lisenssin voimassaoloaika on yksi vuosi.

Hoppa på! päivitetyt ohjeet

Tältä sivulta löydät Editan ja Reactoredin yhteisjulkaisuna ilmestyneen Hoppa på! -sähköisen oppimateriaalin tuoreimmat ohjeet. 

Hoppa på! on toteutukseltaan aivan uudentyyppinen oppimateriaali, joten tutustuthan huolellisesti käyttöohjeisiin. 

Opettajan oppaassa voit tutustua oppimateriaalin rakenteeseen, käyttöohjeisiin, pedagogiikkaan sekä saada vinkkejä, miten saat Hoppa på!:sta parhaan tehon irti opetuksessa. Löydät opettajan oppaasta myös oppimateriaalin sisällysluettelon sekä kappalekohtaiset tiedostot, joissa on tarkemmin kuvattu kunkin kappaleen sisältämien oppituntien rakenne ja tehtävät. Arviointi ja kokeet ovat omassa erillisessä tiedostossaan. 

Aikuisopiskelijat

Aikuisopiskelijat tilaavat materiaalin itselleen Editan verkkokaupasta.

Lataa tiedostot koneellesi painamalla kuvaketta

Mikäli sinulla on Hoppa på! -materiaaliin liittyviä teknisiä tai sisältöön/pedagogiikkaan liittyviä kysymyksiä, autammme mielellämme. 

Asiakastuki palvelee sinua arkisin klo. 08 – 16 puhelimitse ja sähköpostitse.

myynti@reactored.com

+358 40 537 0375

Polkuopinnot koulutus

Reactored osana polkuopintoja

Reactored-koulutus polkuopintojen ammattilaisille 2.11.2021 Stadin osaamiskeskuksen opettajakoulutus antoi eväitä Reactoredin käyttöön osana polkuopintoja Miten Reactoredia voi hyödyntää osana polkuopintoja? Tähän saatiin vastaus, kun Stadin osaamiskeskus

Lue lisää »
5 vinkkiä: näin tehostat kieltenopetusta Reactoredilla

5 vinkkiä Reactoredin käyttöön

Näin tehostat kieltenopetusta Reactoredilla: 5 vinkkiä Reactored tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön kieltenopiskeluun niin kouluille kuin yrityksillekin. Kuinka ottaa mahdollisimman paljon irti tästä oppimisympäristöstä? Kirjoitimme listan parhaista käytänteistä,

Lue lisää »

Tykkäsitkö tästä? Jaa postaus verkostollesi somessa!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter