Hoppa på! ruotsin kielen perusopetuksen kertaamiseen

Reactoredin ja Edita Publishing Oy:n julkaisema sähköinen oppimateriaali Hoppa på! on uudenlainen harjoittelukokonaisuus ruotsin kielen perusopetuksen kertaamiseen.

Oppimateriaali toimii selainpohjaisena interaktiivisessa Reactored-oppimisympäristössä, joka tarjoaa uuden tekniikan avulla kaikille eritasoisille oppijoille yksilöllisen tuen ja sopivasti haasteita!

Nuorten elämästä kertova Hoppa på! on kieltenopettaja Heini Syyrilän luoma kokonaisuus, joka soveltuu mainiosti B1-kielen kertaavaksi materiaaliksi yläkouluun ja lukioon. Hoppa på! on myös erinomainen eriyttämisen tukimateriaali muita oppikirjoja käyttäville kouluille.

Monipuoliset oppimismenetelmät jokaisen oppijan tukena

Kappaleen sanat ja harjoitustehtävät voi harjoitella pelillisesti, puhumalla tai kirjoittamalla. Harjoitusmateriaalia voi treenata aktiivisesti ja pelillisesti heti omaksumisvaiheesta alkaen!

Mullistavaa Hoppa på!:ssa on erityisesti se, että oppija pystyy aina löytämään oikean vastauksen – apu on saatavilla kirjain kirjaimelta. Tämä menetelmä varmistaa, että kaikkien lähtötasojen oppijat saavat välitöntä tukea oppimiseen. Hoppa på! on erinomainen materiaali ruotsin perusopetuksen kertaamiseen.

Opettajille Hoppa på! tarjoaa loistavan avun arvioinnin tueksi. Opiskelijoiden edistymistä on helppo seurata yksilö- ja ryhmätasolla.

Oppimateriaali on tilattavissa 12 kuukauden määräaikaisella lisenssillä

Voit tehdä tilauksen Editan verkkokaupanKirjavälityksenKirjastopalvelun tai Edustoren kautta.

Lisenssin hinta on 25,00 € per käyttöoikeus.

Huom. Tuote on ostettavissa Editan verkkokaupasta huolimatta siitä, että tuotteen saatavuuden kohdalla lukee ”Tulossa”.

Aikuisopiskelijat

Aikuisopiskelijat tilaavat materiaalin suoraan Editan verkkokaupasta. Ohjeistakaa oppilaita kirjoittamaan tilauslomakkeen Oppilaitoksen nimi -kenttään, koulun nimen lisäksi aikuisopiskelija. Mikäli koulustanne tulee useita aikuisopiskelijatilauksia, voitte lähettää listan aikuisopiskelijoista osoitteeseen: myynti@reactored.com

Yksityiskäyttäjätilaajat

Jos tilaat oppimateriaalin yksityiskäyttäjänä, muistathan mainita asiasta tilauslomakkeen Oppilaitoksen nimi -kentässä. 

Saat käyttäjätunnuksen heti tilauksen saapumisen jälkeen s.postilla 1-2pv:n kuluessa.

Kirjautuminen tapahtuu koodillla osoitteessa: https://app.reactored.com/#!/login 

Kokeile Hoppa på! -materiaalia

Voit kokeilla Hoppa på!- materiaalin ominaisuuksia oppilasroolissa heti! Voit luoda testitunnuksen klikkaamalla Kokeile oppimateriaalia -nappia. Voit kokeilla materiaalia kahden viikon ajan ja päättää sitten, sopiiko se koulullesi. Käyttäjälisenssejä on mahdollista tilata ympäri vuoden, ja lisenssin voimassaoloaika on yksi vuosi.

Hoppa på! -videoesittelyt

Tutustu oppimateriaaliin webinaaritallenteiden avulla. 

Hoppa på! Eriyttäminen, kevät 2023

Hoppa på! Yleisesittely, kevät 2023

Hoppa på! YTO ja TUVA -opinnoissa kevät 2022

Hoppa på! Erityisopetuksen tukena kevät 2022

Lataa alta Hoppa på! ohjeet

Mikäli sinulla on Hoppa på! -materiaaliin liittyviä teknisiä tai sisältöön/pedagogiikkaan liittyviä kysymyksiä, autammme mielellämme. 

Asiakastuki palvelee sinua arkisin klo. 08 – 16.00 puhelimitse ja sähköpostitse.

myynti@reactored.com

+358 40 537 0375