Hoppa på! ruotsin kielen perusopetuksen kertaamiseen

Reactoredin ja Edita Publishing Oy:n julkaisema sähköinen oppimateriaali Hoppa på! on uudenlainen harjoittelukokonaisuus ruotsin kielen perusopetuksen kertaamiseen.

Oppimateriaali toimii selainpohjaisena interaktiivisessa Reactored-oppimisympäristössä, joka tarjoaa uuden tekniikan avulla kaikille eritasoisille oppijoille yksilöllisen tuen ja sopivasti haasteita!

Nuorten elämästä kertova Hoppa på! on kieltenopettaja Heini Syyrilän luoma kokonaisuus, joka soveltuu mainiosti B1-kielen kertaavaksi materiaaliksi yläkouluun ja lukioon. Hoppa på! on myös erinomainen eriyttämisen tukimateriaali muita oppikirjoja käyttäville kouluille.

Mullistavat oppimismenetelmät jokaisen oppijan tukena

Kappaleen sanat ja harjoitustehtävät voi harjoitella pelillisesti, puhumalla tai kirjoittamalla. Harjoitusmateriaalia voi treenata aktiivisesti ja pelillisesti heti omaksumisvaiheesta alkaen!

Mullistavaa Hoppa på!:ssa on erityisesti se, että oppija pystyy aina löytämään oikean vastauksen – apu on saatavilla kirjain kirjaimelta. Tämä menetelmä varmistaa, että kaikkien lähtötasojen oppijat saavat välitöntä tukea oppimiseen. Hoppa på! on erinomainen materiaali ruotsin perusopetuksen kertaamiseen.

Opettajille Hoppa på! tarjoaa loistavan avun arvioinnin tueksi. Opiskelijoiden edistymistä on helppo seurata yksilö- ja ryhmätasolla.

Tuote on tilattavissa 12 kuukauden määräaikaisella lisenssillä Editan verkkokaupanKirjavälityksenKirjastopalvelun tai Edustoren kautta. Lisenssin hinta on 23,60 € per käyttöoikeus.

Huom. Tuote on ostettavissa Editan verkkokaupasta huolimatta siitä, että tuotteen saatavuuden kohdalla lukee ”Tulossa”.

Aikuisopiskelijat

Aikuisopiskelijat tilaavat materiaalin itselleen Editan verkkokaupasta. Mikäli koulustanne tulee useita aikuisopiskelijatilauksia, toivoisimme koulujen lähettävän listan aikuisopiskelijoista osoitteeseen: myynti@reactored.com 

Kokeile Hoppa på! -materiaalia

Tilaa itsellesi kokeilutunnukset täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lähetämme sinulle kirjautumistunnuksen ohjeineen 1-2 päivän kuluessa. Voit testata materiaalia kahden viikon ajan ja päättää sitten, sopiiko se koulullesi. Lisenssejä on mahdollista tilata ympäri vuoden, ja lisenssin voimassaoloaika on yksi vuosi.

Hoppa på! ohjeet

Tältä sivulta löydät Editan ja Reactoredin yhteisjulkaisuna ilmestyneen Hoppa på! -sähköisen oppimateriaalin tuoreimmat ohjeet. 

Opettajan oppaassa voit tutustua oppimateriaalin rakenteeseen, käyttöohjeisiin, pedagogiikkaan sekä saada vinkkejä, miten saat Hoppa på!:sta parhaan tehon irti opetuksessa. Löydät opettajan oppaasta myös oppimateriaalin sisällysluettelon sekä kappalekohtaiset tiedostot, joissa on tarkemmin kuvattu kunkin kappaleen sisältämien oppituntien rakenne ja tehtävät. Arviointi ja kokeet ovat omassa erillisessä tiedostossaan. 

Tallenteet Hoppa på! -webinaareista

Hoppa på! Yleisesittely

Hoppa på! Erityisopetuksen tukena

Hoppa på! YTO ja TUVA -opinnoissa

Lataa alta Hoppa på! päivitetyt ohjeet

Mikäli sinulla on Hoppa på! -materiaaliin liittyviä teknisiä tai sisältöön/pedagogiikkaan liittyviä kysymyksiä, autammme mielellämme. 

Asiakastuki palvelee sinua arkisin klo. 08 – 16 puhelimitse ja sähköpostitse.

myynti@reactored.com

+358 40 537 0375

Keuda

Keuda

asiakastarinat Keuda: Reactored-kieltenoppimisympäristöä käytetään laajasti kaikilla toimipisteillä ammattikielten ja YTO-kielten opetukseen Reactored ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keuda ovat tehneet yhteistyötä kieltenopetuksessa on vuodesta 2019 lähtien. Reactoredia

Lue lisää »
nurse finncare

Finncare

asiakastarinat Finncare: Reactoredin kanssa kehitetyllä verkko-opetuskonseptilla opetetaan sairaanhoitajille suomea Filippiineillä Finncare on rekrytointialan yritys, joka erikoistuu sairaanhoitajien suomen kielen kouluttamiseen Filippiineillä. Tavoitteena on saavuttaa hyvä

Lue lisää »

Tykkäsitkö tästä? Jaa postaus verkostollesi somessa!

Facebook
LinkedIn
Twitter