Hoppa på! ruotsin kielen perusopetuksen kertaamiseen

Reactoredin ja Edita Publishing Oy:n julkaisema sähköinen oppimateriaali Hoppa på! on uudenlainen harjoittelukokonaisuus ruotsin kielen perusopetuksen kertaamiseen.

Oppimateriaali toimii selainpohjaisena interaktiivisessa Reactored-oppimisympäristössä, joka tarjoaa uuden tekniikan avulla kaikille eritasoisille oppijoille yksilöllisen tuen ja sopivasti haasteita!

Nuorten elämästä kertova Hoppa på! on kieltenopettaja Heini Syyrilän luoma kokonaisuus, joka soveltuu mainiosti B1-kielen kertaavaksi materiaaliksi yläkouluun ja lukioon. Hoppa på! on myös erinomainen eriyttämisen tukimateriaali muita oppikirjoja käyttäville kouluille.

Monipuoliset oppimismenetelmät jokaisen oppijan tukena

Kappaleen sanat ja harjoitustehtävät voi harjoitella pelillisesti, puhumalla tai kirjoittamalla. Harjoitusmateriaalia voi treenata aktiivisesti ja pelillisesti heti omaksumisvaiheesta alkaen!

Mullistavaa Hoppa på!:ssa on erityisesti se, että oppija pystyy aina löytämään oikean vastauksen – apu on saatavilla kirjain kirjaimelta. Tämä menetelmä varmistaa, että kaikkien lähtötasojen oppijat saavat välitöntä tukea oppimiseen. Hoppa på! on erinomainen materiaali ruotsin perusopetuksen kertaamiseen.

Opettajille Hoppa på! tarjoaa loistavan avun arvioinnin tueksi. Opiskelijoiden edistymistä on helppo seurata yksilö- ja ryhmätasolla.

Tilaa oppimateriaali 12 kuukauden määräaikaisella lisenssillä

Voit tehdä tilauksen suoraan alla olevasta linkistä Reactoredin verkkokaupasta  Kirjavälityksen, Kirjastopalvelun tai Edustoren kautta. 

Lisenssin hinta on 25,00 € per käyttöoikeus.

Huom. Tuotteen ostotapa päivittyy 1.1.2024 alkaen ja jatkossa kaikki tilaukset sekä asiakasviestintä tapahtuu suoraan Reactoredin kautta. Kun tilaus on tehty onnistuneesti, siirtyy tilaaja automaattisesti tilausvahvistus sivulle. Sivun tiedot voi tallentaa pdf. muodossa koneelle tai tulostaa sen paperiversiona ulos. Lähetämme tilausvahvistuksen automaattisesti tilaustiedoissa esitettyyn sähköpostiin, jos vahvistusta ei näy, kannattaa tarkistaa roskapostikansio. 

*Laskutuksella maksaessa maksutapahtuma vahvistus vie tyypillisesti n. 2-14 pvä mikäli haluatte saada tuotteet käyttöön nopeammin, voit laittaa maksutositteesta kopion tilausvahvistuksen kera osoitteeseen: myynti@reactored.com.

Aikuisopiskelijat

Aikuisopiskelijat tilaavat maetriaalin suoraan alla olevasta linkistä Reactoredin verkkokaupasta. Ohjeistakaa oppilaita kirjoittamaan tilauslomakkeen Oppilaitoksen nimi -kenttään, koulun nimen lisäksi ”aikuisopiskelija”. Mikäli koulustanne tulee useita aikuisopiskelijatilauksia, voitte lähettää listan aikuisopiskelijoista osoitteeseen: myynti@reactored.com

Yksityiskäyttäjätilaajat

Jos tilaat oppimateriaalin yksityiskäyttäjänä, mutta olet koulussa muistathan mainita asiasta tilauslomakkeen Oppilaitoksen nimi -kentässä. 

Lähetämme käyttäjätunnuksen heti tilauksen saapumisen jälkeen s.postilla 1-2 päivän kuluessa.

Koodikirjautuminen tapahtuu osoitteessa: https://app.reactored.com/#!/login 

Kokeile Hoppa på! -materiaalia veloituksetta

Voit kokeilla Hoppa på!- materiaalin ominaisuuksia oppilasroolissa heti! Voit luoda testitunnuksen klikkaamalla Kokeile oppimateriaalia -nappia. Voit kokeilla materiaalia kahden viikon ajan ja päättää sitten, sopiiko se koulullesi. Käyttäjälisenssejä on mahdollista tilata ympäri vuoden, ja lisenssin voimassaoloaika on yksi vuosi.

Hoppa på! -videoesittelyt

Tutustu oppimateriaaliin webinaaritallenteiden avulla. 

Hoppa på! Eriyttäminen, kevät 2023

Hoppa på! Yleisesittely, kevät 2023

Hoppa på! YTO ja TUVA -opinnoissa kevät 2022

Hoppa på! Erityisopetuksen tukena kevät 2022

Lataa alta Hoppa på! ohjeet

Mikäli sinulla on Hoppa på! -materiaaliin liittyviä teknisiä tai sisältöön/pedagogiikkaan liittyviä kysymyksiä, autammme mielellämme. 

Asiakastuki palvelee sinua arkisin klo. 08 – 16.00 puhelimitse ja sähköpostitse.

myynti@reactored.com

+358 40 537 0375