Reactored ja Edita julkaisevat kustannusyhteistyönä ruotsin kielen sähköisen oppimateriaalikokonaisuuden

Reactored ja Edita Publishing Oy ovat julkaisseet keväällä 2021 ainutlaatuisen oppimateriaalin ruotsin kielen perusopetuksen kertaukseen. 

Uusi sähköinen oppimateriaali toimii selainpohjaisena interaktiivisessa Reactored-oppimisympäristössä, joka tarjoaa uuden tekniikan avulla kaikille eritasoisille oppijoille yksilöllisen tuen ja sopivasti haasteita!

Nuorten elämästä kertova Hoppa på! on kieltenopettaja Heini Syyrilän luoma harjoittelukokonaisuus, joka soveltuu mainiosti B1-kielen kertaavaksi materiaaliksi yläkouluun ja lukioon. Hoppa på! on myös erinomainen eriyttämisen tukimateriaali muita oppikirjoja käyttäville kouluille. 

Mullistavat oppimismenetelmät jokaisen oppijan tukena

Kappaleen sanat ja harjoitustehtävät voi harjoitella pelillisesti, puhumalla tai kirjoittamalla. Harjoitusmateriaalia voi treenata aktiivisesti ja pelillisesti heti omaksumisvaiheesta alkaen!

Mullistavaa Hoppa på!:ssa on erityisesti se, että oppija pystyy aina löytämään oikean vastauksen – apu on saatavilla kirjain kirjaimelta. Tämä menetelmä varmistaa, että kaikkien lähtötasojen oppijat saavat välitöntä tukea oppimiseen.

Opettajille Hoppa på! tarjoaa loistavan avun arvioinnin tueksi. Opiskelijoiden edistymistä on helppo seurata yksilö- ja ryhmätasolla.

ISBN 978-951-37-7914-6 

Hoppa på -oppimateriaali on nyt saatavilla Editan verkkokaupasta!

Haluatko testata Hoppa på!:ta? Tilaa testitunnukset alta!

Hoppa på!:n ohjesivulle pääset tästä

Rekry: haetaan osaavaa web-ohjelmoijaa

Työpaikkailmoitus:

LIITY TIIMIIN Osaava Web-ohjelmoija! Työpaikkailmoitus: Etsimme osaavaa web-ohjelmoijaa Rouhia Oy kehittää ja toteuttaa Reactored.com -nimistä vieraiden kielten oppimisalustaa, joka on suunnattu oppilaitoksille sekä yrityksille ja

Lue lisää »

Tykkäsitkö tästä? Jaa postaus verkostollesi somessa!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter