Testaa Reactoredin
oppimateriaaleja
veloituksetta

Reactoredin valmiit kielikurssipaketit

Valitse sisältö alta, klikkaa linkkiä ja aloita opiskelu. Oppimateriaalit ovat avoinna 1 kuukauden ajan testin aloittamisesta. Tallentamalla käyttäjäkoodin pääset jatkamaan opiskelua uudestaan samasta kohdasta, johon jäit edellisellä kerralla.

Finsku-suomen kielen oppimateriaali, on saatavilla organisaatioille 3:lla eri kieliversiolla ukrainan, venäjän ja englannin lähtökielistä.

Finsku, on digitaalinen oppimateriaali suomen kielen alkeiden opiskeluun. Suomen kielen perusteet sisältävä kokonaisuus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kielellisiä valmiuksiaan esimerkiksi Suomessa asumista, opiskelemista ja työskentelemistä varten.

Oppimateriaali on käytettävissä oppilasroolissa ilmaiseksi suoraan finskusivun kautta. Ilmainen oppimateriaali toimii kieliparilla ukraina-suomi.

TIlaamalla Reactored-oppilaitoslisenssin opettajat saavat käyttöönsä monipuoliset arviointi- ja ryhmänhallinta työkalut sekä kieliversioinnit venäjä-suomi, ukraina-suomi ja englanti-suomi kieliparille.

LAKESIDE -englannin kielen oppimateriaali ala- ja yläkoulun englantiin

Lakeside on uusi, opetussuunnitelmaa mukaileva materiaali englannin kieleen alakouluille ja yläkouluille. 

Alakoulun materiaalin kappaleissa tutustutaan Gweniin, Zachiin ja kumppaneihin, jotka seikkailevat yhdysvaltalaisessa Lakesiden koulussa. Yläkoulun kappaleissa oppimiseen syvennytään ajankohtaisten ilmiöiden ja teemojen kautta. 

Englannin materiaalikokonaisuus sisältää keskimäärin 135 oppituntia jokaiselle vuosiluokalle, ja se soveltuu parhaiten aloitettavaksi 3. luokalta alkaen. Yksi lisenssi avaa oppijan käyttöön koko oppimateriaalin, mikä mahdollistaa luokista riippumattoman oppimisen sekä eri lähtötasoihin mukautuvan lähestymistavan.

Voit ostaa oppimateriaalin vuosilisenssin LAKESIDE-tilaussivun kautta hintaan 22,80€/opiskelija alv.0 %

Ruotsin nivelvaiheen sähköinen materiaali Hoppa på!

Reactored ja Edita Publishing Oy ovat julkaisseet ainutlaatuisen oppimateriaalin ruotsin kielen perusopetuksen kertaukseen. 

Nuorten elämästä kertova Hoppa på! on kieltenopettaja Heini Syyrilän luoma harjoittelukokonaisuus. Se soveltuu mainiosti B1-kielen kertaavaksi materiaaliksi yläkouluun ja lukioon. Hoppa på! on myös erinomainen eriyttämisen tukimateriaali muita oppikirjoja käyttäville kouluille. 

Selaa sisältöjä ja lataa opettajan opas täältä

Voit ostaa Hoppa på! oppimateriaalin vuosilisenssin Editan verkkokaupausta hintaan: 25,00€/opiskelija alv.0 %

Copyright © 2023 Reactored. All rights reserved.