Kouluta tehokkaasti suomen kielen alkeet Reactored-oppimisympäristössä

englannin, venäjän ja ukrainan liput

Reactored oppimisympäristö koulutuskäytössä

Reactored soveltuu erinomaisesti kielten verkko-opetukseen. Jopa 20 kieltä kattava Reactored-lisenssi taipuu kaiken kokoisiin tarpeisiin. 

Opettaja ominaisuudet lyhyesti: Seuranta, kokeet, oppimateriaalin luominen, arviointi ja hallinta. Voit hoitaa kaikki kieltenopetuksen osa-alueet kätevällä tavalla yhden palvelun kautta.

Organisaatiotili avaa Finsku-oppimateriaalin ukraina – suomi kieliparin lisäksi englanti – suomi ja venäjä – suomi kielipareille. Tilaa opettajaominaisuudet käyttöösi ja starttaa täysin uudenlainen onlineopetus.

Tilaa Reactored

Reactored-tilaus avaa käyttöösi Finsku-oppimateriaalin kolmelle eri lähtökielelle: ukraina, venäjä ja englanti. 

Käyttäjämaksu: 10 €/oppija/kk
*Veloitus kuukausittain toteutuneen käytön mukaan. min. 30 lisenssiä 

Oppimisympäristön hinta: 100 €/kk

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. +358 4053 703 75

Täytä tilattavien lisenssien määrä ja laskutustiedot.

01 Tilaa materiaali

Aloita tilaamalla Reactored sekä haluttu määrä oppilaslisenssejä. Tilaus avaa organisaatiolle Finsku-oppimateriaalin kolmelle kieliparille (englanti-suomi, venäjä-suomi ja ukraina-suomi).

Organisaatio-lisenssi avaa Finsku-oppimateriaalin lisäksi Reactoredin oppimateriaalikirjaston useille eri kielille. 

    • suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja, kiina ja vietnam

02 Liity opettajaksi

Kouluttajat saavat tilauksen yhteydessä opettajakoodin, jolla pääsevät rekisteröitymisen jälkeen liittymään organisaatiotiliin. Liittymisen jälkeen sinut ohjataan ryhmän luonnin ja oppilastunnuksien luonnin kautta, oppimateriaalien jakoon.

Kun ryhmä on valmis voit jakaa tunnukset ryhmällesi ja aloittaa harjoittelun. Jos opetat useammalle lähtökielelle niin muista tehdä ryhmät myös näille kielipareille.

03 Jaa materiaali opiskelijoillesi

Kukin kouluttaja voi luoda omia ryhmiä sekä jakaa näille Finsku-materiaalin sekä halutessaan muitakin materiaaleja. Hän voi lisäksi luoda helposti omaa sisältöä Reactoredin mahtavien tehtävätyökalujen avulla.

Opiskelijat pääsevät liittymään ryhmään kouluttajalta saadulla koodilla. Tämän jälkeen he ovat valmiita aloittamaan harjoittelun laitteella kuin laitteella!

Reactored

Käyttäjätuki: support@reactored.com

Yhteystiedot: kari.savolainen@reactored.com