Englannin kielen oppimateriaalit ala- ja yläkoululle

Lakeside - opetussuunnitelman mukainen digimateriaali

Lakeside on sähköinen oppimateriaali, joka kattaa alakoulun ja yläkoulun opetussuunnitelman mukaisen englannin. Lakeside sopii parhaiten aloitettavaksi 3. luokalta alkaen. Jokainen vuosiluokka sisältää keskimäärin 135 oppituntia, jotka on luotu opetusssuunnitelmaa noudattaen. Materiaalia voi opiskella kaikilla laitteilla, niin koulussa kuin kotona.

Lakeside on uudenlainen sähköinen kokonaisuus joustavaan kieltenharjoitteluun, sillä se mahdollistaa luokista riippumattoman oppimisen sekä eri lähtötasoihin mukautuvan lähestymistavan – Lakesidessa kaikki onnistuvat!

Opettajat voivat seurata etenemistä automaattisen arvioinnin avulla, ja lisäksi monipuoliset työkalut mahdollistavat myös sähköisten kokeiden järjestämisen Reactored-ympäristössä.

  • helppo eriyttää yli luokkatasojen
  • OPS:n mukaiset tavoitteet
  • mahdollistaa niin kieliopin, kirjoittamisen, kuullunymmärtämisen kuin ääntämisenkin harjoittelun diginä
  • oppilas- ja ryhmäkohtaiset tilastot ja ajantasainen seuranta
  • toimii kaikilla laitteilla Chrome- ja Safari -selaimissa

Tilausohjeet

LAKESIDE-digimateriaali on saatavilla vuosilisenssillä alkaen 22,80€/oppija. Voit ostaa lisenssin yksittäin tai koko ryhmälle, muista täyttää haluttu lisenssimäärä alla olevaan lomakkeeseen. 

Materiaalin tilaus onnistuu suoraan alta tai Edustoresta.

Sisältö

Alakoulu

Tervetuloa Lakesideen, jossa jokainen päivä on uusi seikkailu! Alakoulun oppimateriaalin kappaleissa tutustutaan Gweniin, Zachiin ja kumppaneihin, jotka opiskelevat yhdysvaltalaisessa Lakesiden koulussa. He ratkovat yhdessä matematiikan tehtäviä, viettävät aikaa uima-altaalla ja käyvät eläintarhassa.

Englannin kielen oppimateriaali on tehty perusopetuksen opintosuunnitelman mukaisesti. Alakoulun oppimateriaali sisältää keskimäärin 135 oppituntia jokaiselle vuosiluokalle (luokat 3–6).

Opettajat voivat seurata etenemistä automaattisen arvioinnin avulla lisäksi monipuoliset työkalut mahdollistavat myös sähköisten kokeiden järjestämisen Reactored-ympäristössä.

Yläkoulu ja lukio

Yläkoulun kappaleissa oppimiseen syvennytään lisää yleisten aihealueiden ja teemojen kautta. Kuvitus ja tarinat vaihtuvat mukailemaan enemmän tosielämässä esiintyviä tilanteita. Materiaalit sisältävät keskimäärin 40 oppituntia jokaiselle vuosiluokalle (luokat 7.–9. + Lukio 1 ja 2-moduuli.)

Tervetuloa opiskelemaan yläkoulun englantia! Tekstien parissa pohditaan erilaisia perheitä ja asumista eri puolilla maapalloa. Lisäksi etsitään itselle uutta harrastusta ja pureudutaan jännittävien makujen maailmaan (ja opiskellaan samalla ruokakulttuuriin liittyvää sanastoa). Piipahdamme myös vaihto-oppilaan mukana Yhdysvalloissa ja opimme vaatteiden ja muodin historiaan liittyvistä jännittävistä käänteistä.

Samalla vahvistamme englannin kielen perusaikamuotojen osaamista sekä kertaamme adjektiivien vertailua, sanajärjestystä ja muita kielen perusasioita.

lakeside englanti

Lataa ohjeet ja sisällysluettelo

Lataa tästä käyttöohjeet koneellesi. Käyttöohjeista saat vinkkejä, miten saat materiaalista parhaan tehon irti opetuksessa. Ohjeet arviointiin ja kokeiden tekoon löytyy omasta, erillisestä tiedostosta.

Lataa tiedostot koneellesi painamalla kuvaketta

Testaa materiaalia oppilasroolissa!

Kokeile oppimateriaalia kahden viikon ajan veloituksetta oppilasroolissa. Saat tunnuksen automaattisesti kirjautumalla Reactorediin alla olevan napin avulla. Jos haluat kokeilla oppimateriaalia opettajaroolissa, Lähetä viestiä osoitteeseen myynti@reactored.com tai soita +358 405370375

 

Mikäli sinulla on materiaaliin tai käyttöönottoon liittyviä kysymyksiä, autammme mielellämme. 

Asiakastuki palvelee sinua arkisin klo. 09 – 15 puhelimitse ja sähköpostitse.

myynti@reactored.com

+358 40 537 0375