Näin luot täydellisen kielten verkkokurssin

Mitä tulee ottaa huomioon kielikurssia luodessa? Lue vinkit!

Kielikurssin luominen itse voi tuntua hankalalta, etenkin jos huolelliselle suunnittelulle ei ole varattu tarpeeksi aikaa. Lisäksi tulisi olla selvää, mitä oppimistavoitteita kurssiin liittyy, sekä millä tavalla niiden toteutumista on mahdollista seurata. Opettajan on hyvä tuntea hyvin alusta, jolle kurssi luodaan, mutta sen lisäksi on huomioitava opiskelijoiden tarpeet. Uudessa sähköisessä ympäristössä saattaa mennä hetki, ennen kuin se tulee tutuksi ja opiskelijat voivat todella keskittyä itse opiskeluun.

Luodaksesi täydellisen kielikurssin, tarvitset sekä tarpeitasi palvelevan oppimisympäristön, että hyvän kurssisuunnitelman. Suunnitelmaa tehdessä on tärkeää hahmottaa oppimisympäristön erilaiset ominaisuudet ja kyvykkyydet, jotta saat alustasta irti kaiken sen tarjoaman hyödyn. 

Nämä ovat hyviä lähtökohtia tiedostaa, mutta miten kurssisuunnitelma ja kurssi rakennetaan konkreettisella tasolla? 

Opi tekemään täydellinen verkkokurssi - Tilaa ilmainen opas!

Nappaa vinkit talteen ilmaisesta oppaastamme ja opi rakentamaan laadukas kielten verkkokurssi. Opas sisältää konkreettisen suunnittelupohjan sekä ohjeet kurssin ja oppituntien luomiseen oppimisalustalla. Opas on maksuton ja voit tilata sen alta.

Näin luot täydellisen kielikurssin

Tilaa itsellesi ilmainen opas alta
Keuda

Keuda

asiakastarinat Keuda: Reactored-kieltenoppimisympäristöä käytetään laajasti kaikilla toimipisteillä ammattikielten ja YTO-kielten opetukseen Reactored ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keuda ovat tehneet yhteistyötä kieltenopetuksessa on vuodesta 2019 lähtien. Reactoredia

Lue lisää »

Tykkäsitkö tästä? Seuraa meitä somessa

Facebook
LinkedIn
Twitter