Tietoturva: Log4shell -haavoittuvuus ei aiheuta vaaraa Reactoredin käyttäjille

Tietoturva: Log4shell -haavoittuvuus ei aiheuta vaaraa Reactoredin käyttäjille

Verkkopalveluissa laajasti käytetty, Apache Log4j -komponentti on joutunut useiden vakavien hyväksikäyttötapausten kohteeksi.
Liikenne- ja viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskus on 13.12.2021 määritellyt komponenttiin liittyvän Log4shell -haavoittuvuuden vakavaksi, ja palvelujen ylläpitäjiltä vaaditaan päivittämisen suhteen nopeaa reagointia. Log4j -komponentti on hyvin laajasti käytössä suosituissa sovelluksissa, ja hyväksikäyttötapausten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti.

Haavoittuvuus ei aiheuta uhkaa Reactoredin käyttäjille. Olemme varmistaneet, että palvelumme eivät ole käyttäneet haavoittuvaa komponenttia. Näin ollen ei ole syytä epäillä, että haavoittuvuus olisi vaikuttanut palveluun tai sen käyttäjiin.

https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/haavoittuvuus_38/2021 

https://mobiili.fi/2021/12/13/punainen-varoitus-kyberturvallisuuskeskus-log4j-haavoittuvuus-on-yksi-merkittavimpia-ikina/ 

Keuda

Keuda

asiakastarinat Keuda: Reactored-kieltenoppimisympäristöä käytetään laajasti kaikilla toimipisteillä ammattikielten ja YTO-kielten opetukseen Reactored ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keuda ovat tehneet yhteistyötä kieltenopetuksessa on vuodesta 2019 lähtien. Reactoredia

Lue lisää »

Tykkäsitkö tästä? Seuraa meitä somessa

Facebook
LinkedIn
Twitter