Finncare: Reactoredin kanssa kehitetyllä verkko-opetuskonseptilla opetetaan sairaanhoitajille suomea Filippiineillä

Finncare on rekrytointialan yritys, joka erikoistuu sairaanhoitajien suomen kielen kouluttamiseen Filippiineillä. Tavoitteena on saavuttaa hyvä suomen kielen taito jo ennen saapumista kohdemaahan, jotta työnhakuprosessi nopeutuu ja sujuvoituu.

Reactored otettiin käyttöön vuonna 2022 sähköisen kielikoulutuksen oppimisympäristöksi. Yhteistyö aloitettiin 2022 pienessä mittakaavassa, ja sen koommin oppilaiden määrä on kasvanut tasaisesti. Sote-alan ammattikielen paketti kehitettiin yhdessä englanninkieliselle kohdeyleisölle.

Nopea reagointi, laadukkuus ja asiakaspalvelukeskeisyys

Yhteiseen kehittämiseen on kuulunut muun muassa markkinointiyhteistyötä sekä muuta asiakkaan tarpeista lähtevää palveluiden räätälöintiä. Yhteistyötä on tehty myös Reactoredin arviointityökalujen kehittämisessä sekä raportointityökalujen parantamisessa.

nurse finncare
Keuda

Keuda

asiakastarinat Keuda: Reactored-kieltenoppimisympäristöä käytetään laajasti kaikilla toimipisteillä ammattikielten ja YTO-kielten opetukseen Reactored ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keuda ovat tehneet yhteistyötä kieltenopetuksessa on vuodesta 2019 lähtien. Reactoredia

Lue lisää »

Tykkäsitkö tästä? Seuraa meitä somessa

Facebook
LinkedIn
Twitter