Keuda: Reactored-kieltenoppimisympäristöä käytetään laajasti kaikilla toimipisteillä ammattikielten ja YTO-kielten opetukseen

Reactored ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keuda ovat tehneet yhteistyötä kieltenopetuksessa on vuodesta 2019 lähtien. Reactoredia käytetään Keudan kaikilla toimipisteillä ympäri Uuttamaata, ja aktiivisten käyttölisenssien määrä on tällä hetkellä noin 1000 opiskelijaa. 

Reactored palvelee laajana kieltenopetusalustana erinomaisesti niin YTO-kielten, ammattikielen kurssien kuin harvinaisempienkin kielten opetusta Keudalla. 

Keuda on Keski-Uudellamaalla sijaitseva ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Keudassa on tarjolla monipuolinen yli 80 tutkinnon laajuinen valikoima perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

LMS-intergaatio: sujuva kirjautuminen koulun oppimisympäristöstä Reactorediin

Reactoredin LMS-integraatioita on kehitetty yhteistyössä Keudan kanssa. Moodleen pohjautuvan Pinja-integraation ansiosta opiskelijat pääsevät Reactorediin Pinjasta suoraan, ilman erillistä kirjautumista.

Keudan tyytyväisyys kohdistuu Reactoredin asiakaspalveluun ja asiakkaan toiveiden kuulemiseen oppimisympäristön kehittämisessä. Myös opettajille suunnatut käyttökoulutukset saavat kiitosta.

Yritys

Tykkäsitkö tästä? Seuraa meitä somessa

Facebook
LinkedIn
Twitter