Kouluille

Reactored oppimisympäristö yhdistää parhaat oppimismenetelmät ja tehokkaat työkalut kieltenopettajille yhteen sovellukseen.

Monikielinen ratkaisu 16 eri kielelle

Reactoredissa, voi opettaa ja harjoitella useilla eri kielillä: englanti, suomi, espanja, ruotsi, saksa, italia, ranska, venäjä, arabia, portugali, tanska, norja, hollanti, vietnam, unkari ja indonesia.

Yksi oppimisympäristö kaikille laitteille, ei turhia asennuksia

Reactored on selainpohjainen digitaalinen oppimisympäristö kieltenopettajille, ja se on suunniteltu toimimaan kaikilla laitteilla. Olemme pyrkineet huomioimaan kehityksessä koulujen vaihtelevan laitekannan ja käyttö onnistuu hyvin niin tabletilla, chromebookilla kuin älypuhelimellakin.

Yksilöllistä oppimista

Reactored oppimisympäristössä oppilas voi harjoitella juuri sillä tyylillä, joka parhaiten tukee hänen oppimistaan kielissä. Oppitunnin kohdalla voi valita lähestymistavan pelillisen tai kielen tuottamiseen perustuvan oppimistyylin välillä. Toiminnalliseen pedogagiikkaan pohjautuva sovellus ymmärtää myös puhetta, joten kielen harjoittelu onnistuu sekä kirjoittamalla että puhumalla.

Tavoita oppijat koulussa kuin kotonakin

Opiskella voi missä tahansa, kunhan käytössä on internet-yhteys. Harjoittelusta tulee tehokasta, kun oppijat eivät joudu siirtymään eri ratkaisuiden välillä ja kaikki oppimateriaalit löytyvät yhdestä paikasta. Säädettävän oppimistyylin ja ainutlaatuisen oikeinkirjoitustunnistajan ansiosta oikea vastaus on aina löydettävissä Reactored-oppimisympäristössä.

Opettajan työkalut

Ohjeet käyttöönottoon

Reactoredin käyttöönotto onnistuu helposti, ilman turhia asennuksia. Katso täältä ohjeet, jotta pääset alkuun.

Lue opettajien kokemuksia

Haluatko tietää, miten muissa oppilaitoksissa käytetään Reactoredia. Lue blogista opettajien kokemuksista.

Sovelluksen pedagogiikka

Lue täältä miten Reactoredin ratkaisu hyödyntää pedagogiikkaa ja tukee oppijaa yksilöllisellä tavalla.

Kokeile Reactoredia veloituksetta jo tänään!

Copyright © 2020 Reactored powered by Sanako. All rights reserved.