Näin luot täydellisen kielten verkkokurssin

Mitä tulee ottaa huomioon kielikurssia luodessa? Lue vinkit!

Kielikurssin luominen itse voi tuntua hankalalta, etenkin jos huolelliselle suunnittelulle ei ole varattu tarpeeksi aikaa. Lisäksi tulisi olla selvää, mitä oppimistavoitteita kurssiin liittyy, sekä millä tavalla niiden toteutumista on mahdollista seurata. Opettajan on hyvä tuntea hyvin alusta, jolle kurssi luodaan, mutta sen lisäksi on huomioitava opiskelijoiden tarpeet. Uudessa sähköisessä ympäristössä saattaa mennä hetki, ennen kuin se tulee tutuksi ja opiskelijat voivat todella keskittyä itse opiskeluun.

Luodaksesi toimivan ja helposti lähestyttävän kielikurssin, tarvitset hyvän kurssisuunnitelman lisäksi kohdeyleisön tarpeisiin sopivan oppimisympäristön. Valintaa tehdessä on hyvä huomioida käyttäjien laiteprofiilit, pääsy hyvien internetyhteyksien lähelle sekä miljöö jossa potentiaaliset kurssilaiset opiskelevat. On täysin erilaista keskittyä esimerkiksi kuuntelutehtäviin rauhallisen huoneen suojassa kun vilkkaasti liikennöidyssä nettikahvilassa.  Suunnitelmaa tehdessä on tärkeää huomioida oppimisympäristöjen erilaiset ominaisuudet ja kyvykkyydet, jotta saat ulosmitattua tuottamastasi oppimateriaalista irti kaiken hyödyn. 

Nämä ovat hyviä lähtökohtia tiedostaa, mutta miten kurssisuunnitelma ja kurssi rakennetaan konkreettisella tasolla? 

Verkkokurssin - Tilaa ilmainen opas!

Nappaa vinkit talteen ilmaisesta oppaastamme ja opi rakentamaan laadukas verkkokurssi kielille. Opas sisältää konkreettisen suunnittelupohjan sekä ohjeet kurssin ja oppituntien luomiseen oppimisalustalla. Opas on maksuton ja voit tilata sen alta.

 Täytä tiedot ja lähetämme sinulle latauslinkin sähköpostilla.

kielten verkkokurssi opas

Tykkäsitkö tästä? Seuraa meitä somessa

Facebook
LinkedIn
Twitter