Reactored kehittyy: Paranna jaettujen sisältöjen löydettävyyttä tagien avulla + oppitunnin jakaminen yleiseen käyttöön siirtyy oppituntikortin sisälle!

Reactoredissa opettajat voivat jakaa luomiaan oppisisältöjä muiden käyttäjien löydettäväksi. Ideana on että kaikki opettajat ja oppijat voisivat hyötyä loistavista materiaaleista mahdollisimman laajasti. Julkisesti saatavailla olevat oppitunnit voidaan kopioida koulun kurssikansioihin ja halutessaan myös muokata omiin tarpeisiin sopiviksi. Kätevää eikö?

Loogisempi järjestys
Paransimme oppituntien jako-/näkyvyys ominaisuuksien loogisuutta. Oppituntien julkiseksi jakamisen-nappi siirrettin oppituntikortin sisälle näkyvissä-napin viereen. Laatu paranee, sillä tällä tavoin vahinko jaot on paremmin estettävissä ja samoin keskeneräisen materiaalin lipsahtaminen muiden kopioitavaksi on vaikeampaa. Lisäksi toimme näkyvissä napin suoraan oppituntikortin päälle, jolloin kurssimateriaalien näyttäminen oppilaille on helposti hallittavissa ilman turhia klikkejä.

Paranna sisällön löydettävyyttä, lisäämällä Tageja oppitunteihin!

Tagit voivat olla periaatteessa mitä tahansa sanoja, jotka kuvaavat oppitunnin sisältöä. Esimerkiksi jos haluat laittaa jakoon harjoituksen epämääräisistä verbeistä, voit laittaa tageihin sanoiksi: verbit, epämäärisetverbit, verbi jne. Kun käytät tageja tarkentavina hakusanoina voit nimetä oppitunnin vapaasti ja silti harjoitukset löytyvät helposti haku-työkalulla esimerkiksi verbit sanalla.

Muistathan katsoa lisäohjeita Reactoredin ohjesivulta tai kysy asiakaspalvelultamme, mikäli sinua jäi askarruttamaan jokin seikka koskien oppituntien jako uudistusta tai haluat kysyä mitä tahansa muuta Reactorediin liittyvää.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Keuda

Keuda

asiakastarinat Keuda: Reactored-kieltenoppimisympäristöä käytetään laajasti kaikilla toimipisteillä ammattikielten ja YTO-kielten opetukseen Reactored ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keuda ovat tehneet yhteistyötä kieltenopetuksessa on vuodesta 2019 lähtien. Reactoredia

Lue lisää »