RECTOREDIN VUOSI 2020 PAKETISSA

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuosi 2020 myllersi koulumaailmaa ja muutti työskentelytapoja. Tarjosimme kevään etäopetustilanteessa Reactoredin ilmaiseksi kaikkien koulujen käyttöön, minkä myötä välitimme huikeat 100 000 kokeilutunnusta!

Kiitos, että olit mukana mahdollistamassa oppimista niin etänä kuin läsnäopetuksessakin. Jatketaan ensi vuonna samaan malliin. 

tiimi reactored työntekija ceo

Reactored vuonna 2020

24 496 oppituntia

Reactoredin oppituntipankki kasvoi tänä vuonna jälleen huimaa vauhtia. Käyttämällä tageja ja jakamalla oppitunteja voi laittaa hyvän kiertoon!

10:ssä maassa

Reactoredilla opiskeltiin Suomessa, Saksassa, Ranskassa, Puolassa, Vietnamissa, Meksikossa, Kolumbiassa, Perussa, Chilessä ja Etelä-Afrikassa.

Top-3 kieliparit

suomi-englanti: 8091 oppituntia
suomi-ruotsi: 6992 oppituntia
suomi-saksa: 3007 oppituntia. 

Fantastic! Fantastiskt! Fantastisch!

22 395 käyttäjää

Tässä virtuaalinen mitali kaikille Reactored-oppijoille! Ensi vuonna voimme pistää pystyyn Reactored-olympialaiset.

Automaattiset käännökset

Reactoredin automaattiset käännökset on osattu ottaa hyvin käyttöön, Hienoa!

? -merkistä löytyvää sanakirjatoimintoa  on käytetty vuoden aikana 26 124 kertaa. Muistathan, että Reactoredin automaattinen sanakirja on hyödynnettävissä kaikilla kielillä.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
hoppa på edita

Kustantajayhteistyö: Edita Publishing Oy

Reactored ja Edita Publishing Oy julkaisevat kustannusyhteistyönä ruotsin kielen sähköisen oppimateriaalikokonaisuuden Reactored ja Edita Publishing Oy julkaisevat keväällä 2021 ainutlaatuisen oppimateriaalin ruotsin kielen perusopetuksen kertaukseen.  Uusi sähköinen

Lue lisää »

Oppituntien merkitseminen Reactoredissa

OPPITUNTIEN MERKITSEMINEN REACTOREDISSA Reactoredin oppimateriaalipankki kasvaa jatkuvasti. Yleisten materiaalien lisäksi myös opettajat jakavat yhä useammin itse tekemiään oppitunteja muiden ryhmien ja koulujen hyödynnettäväksi, mikä on

Lue lisää »