Reactored uudistuu
Viimeisin päivitysjulkaisu tuo muutoksia käyttöliittymän audiovisuaaliseen ilmeeseen, tehtävätyyppeihin sekä opettajan työkaluihin.
Aukkotehtävään vastataan joko kirjoittamalla tai valitsemalla oikea vaihtoehto tekstin aukkokohtaan. Tehtävän voi luoda lause kerrallaan tai kokonainen kappale kerrallaan.
Aloita liittämällä tai kirjoittamalla teksti tekstikenttään ja paina “tallenna”. Tämän jälkeen voit valita tekstiin aukot klikkaamalla sanoja. Luotuasi aukon voit lisätä siihen vihjeitä. Vihje tulee näkyviin aukon oikealle puolelle. Mikäli haluat tehdä aukkotehtävästä “valitse oikea vaihtoehto” -version, voit lisätä vastausten joukkoon hämäyssanoja. Tällöin aukkotehtävä toimii vain pelillisellä tyylillä. Muutos tehtävätyyliin tapahtuu automaattisesti.
Oppilaat voivat harjoitella aukkotehtäviä joko valitsemalla tai kirjoittamalla. Jälkimmäisellä tyylillä tehtynä aukkotehtävä tukee Reactoredin oikeinkirjoitustunnistaja-menetelmää.
Produktiivisessa tehtävässä voit rakentaa harjoituksia monipuolisesti erilaisilla tehtävänannoilla, eli ei enää pelkkiä käännöstehtäviä.
Ole luova! Tehtävissä voi hyödyntää useirta eri medioita; tee yksi tehtävä perustuen kuvaan, toinen videoon, kolmas äänitiedostoon ja neljäs tekstiin. Myös vastaustavan voi valita erikseen joko kirjoittamalla tai valitsemalla riippuen siitä, millaisen harjoituksen haluat luoda. Valitse lähdekieli: voit vaihtaa lähdekielen ja kohdekielen toisinpäin tehtävää tehdessäsi. Näin oppilaat voivat harjoitella esimerkiksi suomennoksia.
Produktiivinen tehtävä eroaa muista tehtävätyypeistä myös siten, että tehtävänannoille voi antaa oman äänitiedoston tai lausumisesimerkin. Lisää uusista tehtävämalleista voit lukea päivitetystä opettajaohjeestamme.
Uuden päivityksen myötä voit lisätä oppituntiin kätevän johdanto-osion, jonka avulla opettajat voivat ohjeistaa käyttäjiä oppituntia varten ennen harjoittelun aloittamista.
Lisäksi olemme toiveidenne mukaisesti pidentäneet audiotiedoston maksimikestoa yhteen minuuttiin aiemmasta 30 sekunnista. Omien äänitiedostojen lataaminen on myös mahdollista. Tiedostomuoto on mp3, ja niiden maksimikoko on 3 mb.
Odotamme innolla palautettanne näistä uudistuksista! Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!
Viimeisin päivitysjulkaisu tuo muutoksia käyttöliittymän audiovisuaaliseen ilmeeseen, tehtävätyyppeihin sekä opettajan työkaluihin.
Finsku-oppimateriaalia opiskeltu jo 18 000 kertaa blogi Finsku suomen kielen alkeita opiskeltu jo yli 18 000 kertaa! Yhteistyöhankkeena toteutettu suomen kielen sähköinen oppimateriaali Finsku julkaistiin
Finsku-oppimateriaalilla opiskeltu jo 12 800 kertaa blogi Kesäkuussa 2022 julkaistu Finsku-oppimateriaali on tavoittanut suuren yleisön. Yhteistyöhankkeena toteutettu suomen kielen sähköinen oppimateriaali Finsku julkaistiin kesäkuussa 2022
Tykkäsitkö tästä? Jaa postaus verkostollesi somessa!