Uusi Google-kirjautuminen tekee Reactoredin käyttöönotosta nopeaa!

Uuden Google-kirjautumisominaisuuden ansiosta opettajien sekä oppilaiden rekisteröityminen ja kirjautuminen on entistä suoraviivaisempaa!

Kirjautuessa ensimmäisen kerran Reactorediin, käyttäjän ei tarvitse enää syöttää tietojaan lomakkeeseen, mikäli hän käyttää kirjautumisessa omaa Google-tiliään. Sisäänkirjautumisessa valitaan tavaksi Google-kirjautuminen, jonka jälkeen tarvitaan ainoastaan liittymiskoodi, jolla opettajat voivat liittyä omaan organisaatioonsa ja oppilaat omaan ryhmäänsä. Myös jo aiemmin rekisteröityneet käyttäjät voivat jatkossa halutessaan kirjautua sisään Google-tunnusten avulla. Tämä tarkoittaa sitä, ettei erillisiä salasanoja Reactorediin enää tarvita!

Miten Google-kirjautuminen tapahtuu Reactoredissa:

1. Valitse kirjautumistavoista GOOGLE

2. Valitse oma Google-tilisi ja kirjaudu sisään käyttäen omia Google-tunnuksiasi

3. Sen jälkeen voit liittyä omaan organisaatioosi (opettajat) tai ryhmääsi (oppilaat) LIITY-napin kautta syöttämällä kenttään sinulle jaetun liittymiskoodin.

Valmista tuli!

Mikäli kysyttävää ilmenee, niin asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa!

Ovatko Google-tunnuksesi kadoksissa tai haluatko tarkistaa, onko sinulla tili olemassa? katso tämä ohje

Tämän lisäksi, Googleen voi nyt kirjautua myös Mpassilla. Tästä lisää pian!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Rekry: haetaan osaavaa web-ohjelmoijaa

Työpaikkailmoitus:

LIITY TIIMIIN Osaava Web-ohjelmoija! Työpaikkailmoitus: Etsimme osaavaa web-ohjelmoijaa Rouhia Oy kehittää ja toteuttaa Reactored.com -nimistä vieraiden kielten oppimisalustaa, joka on suunnattu oppilaitoksille sekä yrityksille ja

Lue lisää »

Reactored Ambassadors: Virpi Hach

Blogi REACTORED AMBASSADORS: Virpi Hach Virpi Hach asuu Pohjois-Saksassa, Lyypekin lähellä. Hän opettaa paikallisessa ammattioppilaitoksessa saksaa toisena kielenä sekä kansalaisopistossa suomea. Hän tekee lisäksi omaa

Lue lisää »