Uusi Google-kirjautuminen tekee Reactoredin käyttöönotosta nopeaa!

Uuden Google-kirjautumisominaisuuden ansiosta opettajien sekä oppilaiden rekisteröityminen ja kirjautuminen on entistä suoraviivaisempaa! 

Kirjautuessa ensimmäisen kerran Reactorediin, käyttäjän ei tarvitse enää syöttää tietojaan lomakkeeseen, mikäli hän käyttää kirjautumisessa omaa Google-tiliään. Sisäänkirjautumisessa valitaan tavaksi Google-kirjautuminen, jonka jälkeen tarvitaan ainoastaan liittymiskoodi, jolla opettajat voivat liittyä omaan organisaatioonsa ja oppilaat omaan ryhmäänsä. Myös jo aiemmin rekisteröityneet käyttäjät voivat jatkossa halutessaan kirjautua sisään Google-tunnusten avulla. Tämä tarkoittaa sitä, ettei erillisiä salasanoja Reactorediin enää tarvita!

Miten Google-kirjautuminen tapahtuu Reactoredissa:

1. Valitse kirjautumistavoista GOOGLE

2. Valitse oma Google-tilisi ja kirjaudu sisään käyttäen omia Google-tunnuksiasi

3. Sen jälkeen voit liittyä omaan organisaatioosi (opettajat) tai ryhmääsi (oppilaat) LIITY-napin kautta syöttämällä kenttään sinulle jaetun liittymiskoodin. 

Valmista tuli!

Mikäli kysyttävää ilmenee, niin asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilanteissa! 

Ovatko Google-tunnuksesi kadoksissa tai haluatko tarkistaa, onko sinulla tili olemassa? katso tämä ohje

Tämän lisäksi, Googleen voi nyt kirjautua myös Mpassilla. Tästä lisää pian!

Facebook
LinkedIn
Twitter

Reactored uudistuu

Viimeisin päivitysjulkaisu tuo muutoksia käyttöliittymän audiovisuaaliseen ilmeeseen, tehtävätyyppeihin sekä opettajan työkaluihin.

Lue lisää »
Keuda

Keuda

asiakastarinat Keuda: Reactored-kieltenoppimisympäristöä käytetään laajasti kaikilla toimipisteillä ammattikielten ja YTO-kielten opetukseen Reactored ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keuda ovat tehneet yhteistyötä kieltenopetuksessa on vuodesta 2019 lähtien. Reactoredia

Lue lisää »