Tutustu Hoppa på! -materiaaliin webinaarissa 7.3.2022 klo. 18

Hoppa på!:n avulla ruotsin opiskeleminen on innostavaa!
 
Hoppa på! on Reactoredin ja Editan julkaisema kokonaisuus, joka sopii B1-ruotsin tehokkaaseen kertaamiseen etenkin ysiluokalla ja lukiossa. Jokaisella oppijalla on käytössään yksilöllinen tuki sekä sopivasti haasteita. Interaktiivinen oppimisympäristö sisältää monipuolisia tehtäviä sekä laajan valikoiman materiaalia, jolla on helppo eriyttää molempiin suuntiin. Hoppa på!:n kiinnostava tarina kertoo suomenruotsalaisten nuorten elämästä ja houkuttelee opiskelemaan lisää ja lisää.
 
Tule mukaan webinaariin, jossa tutustutaan helppokäyttöisen oppimisalustan ainutlaatuisiin, eriyttäviin ominaisuuksiin. Aineisto toimii selainpohjaisesti kaikilla laitteilla.
 
Samalla esitellään myös opettajan aineisto ja arviointiominaisuudet.
 
Ääneen pääsee materiaalin tekijä, kieltenopettaja Heini Syyrilä, joka tuntee erinomaisesti paitsi materiaalin, myös Reactored-ympäristön. Tämä on loistava tilaisuus kysyä kysymyksiä aineistoon liittyen! Kysymyksiä voi lähettää etukäteen sähköpostitse osoitteeseen: heini.syyrila@reactored.com tai vaihtoehtoisesti esittää niitä webinaarin lopussa.
 
Webinaari tallennetaan, ja tallenteen voi tilata itselleen osoitteesta myynti@reactored.com

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/YXUr4rSqVbJqYVGS7

Tykkäsitkö tästä? Seuraa meitä somessa

Facebook
LinkedIn
Twitter