Reactored on valittu 12 yrityksen joukkoon Edventures GBA Fellowship-finaaliin, mikä avaa yrityksellemme mielenkiintoisia kansainvälistymisen mahdollisuuksia etenkin Kiinan valtavilla kasvatus- ja koulutusalan markkinoilla. 

COVID-19 on nopeuttanut sähköisen oppimisen käyttöönoton tarvetta, ja välineitä tarvitaan niin etäopetukseen kuin yrityskoulutukseen.

Palkintoja jaetaan kolmessa kategoriassa, jotka ovat: 1. Koulutusratkaisut: korkein vaikutuspotentiaali. 2. Koulutusratkaisut: Suurin kasvupotentiaali ja 3. Paras aikuiskoulutusratkaisu. 

Apuraha on tarkoitettu kasvuvaiheen koulutusyrityksille, jotka ovat osoittaneet menestystä kotimarkkinoillaan ja harkitsevat kansainvälistä laajentumista.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
oppitunnin jakaminen reactoredissa

Uusi tapa jakaa oppitunti yleisesti

Uusi ominaisuus Reactoredissa: oppintunnin jakaminen yleiseen käyttöön kurssiasetusten kautta Reactoredissa opettajat voivat jakaa luomiaan oppitunteja kaikkien käyttäjien löydettäväksi. Näin muutkin voivat hyötyä loistavista materiaaleista! Muiden

Lue lisää »
Google-tunnuksilla kirjautuminen

Google-tunnuksilla kirjautuminen mahdollista Reactoredissa

Uusi Google-kirjautuminen tekee Reactoredin käyttöönotosta nopeaa! Uuden Google-kirjautumisominaisuuden ansiosta opettajien sekä oppilaiden rekisteröityminen ja kirjautuminen on entistä suoraviivaisempaa!  Kirjautuessa ensimmäisen kerran Reactorediin, käyttäjän ei tarvitse

Lue lisää »