Uusi ominaisuus Reactoredissa – keskeytynyneen oppitunnin tallennus!

Reactorediin on julkaistu uusi sessiotallennus-ominaisuus, joka mahdollistaa kesken jääneen oppitunnin jatkamisen samasta kohdasta, johon oppilas jäi. Kuvan ja oppitunnin nimen välissä oleva palkki näyttää, mihin vaiheeseen oppitunti keskeytyi. 

Sessiotallennus koskee ainoastaan viimeksi suoritettua istuntoa, eli oppija voi jatkaa yhtä kesken jäänyttä oppituntia. Tämä helpottaa oppijoita etenkin pitkien oppituntien kohdalla, kun istuntoa ei tarvitse aloittaa alusta. Tästä syystä lyhyet hetketkin voi helpommin hyödyntää opiskeluun – oppitunnin voi aloittaa vaikka linja-autossa ja jatkaa oppitunnin suorittamisen loppuun kotona. Kätevää!

Muistathan kysyä asiakaspalvelultamme, mikäli sinua jäi askarruttamaan jokin seikka sessiotallennuksessa, tai haluat kysyä mitä tahansa muuta Reactorediin liittyvää.

Facebook
LinkedIn
Twitter

Reactored uudistuu

Viimeisin päivitysjulkaisu tuo muutoksia käyttöliittymän audiovisuaaliseen ilmeeseen, tehtävätyyppeihin sekä opettajan työkaluihin.

Lue lisää »
Keuda

Keuda

asiakastarinat Keuda: Reactored-kieltenoppimisympäristöä käytetään laajasti kaikilla toimipisteillä ammattikielten ja YTO-kielten opetukseen Reactored ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keuda ovat tehneet yhteistyötä kieltenopetuksessa on vuodesta 2019 lähtien. Reactoredia

Lue lisää »