Uusi ominaisuus Reactoredissa – keskeytynyneen oppitunnin tallennus!

Reactorediin on julkaistu uusi sessiotallennus-ominaisuus, joka mahdollistaa kesken jääneen oppitunnin jatkamisen samasta kohdasta, johon oppilas jäi. Kuvan ja oppitunnin nimen välissä oleva palkki näyttää, mihin vaiheeseen oppitunti keskeytyi. 

Sessiotallennus koskee ainoastaan viimeksi suoritettua istuntoa, eli oppija voi jatkaa yhtä kesken jäänyttä oppituntia. Tämä helpottaa oppijoita etenkin pitkien oppituntien kohdalla, kun istuntoa ei tarvitse aloittaa alusta. Tästä syystä lyhyet hetketkin voi helpommin hyödyntää opiskeluun – oppitunnin voi aloittaa vaikka linja-autossa ja jatkaa oppitunnin suorittamisen loppuun kotona. Kätevää!

Muistathan kysyä asiakaspalvelultamme, mikäli sinua jäi askarruttamaan jokin seikka sessiotallennuksessa, tai haluat kysyä mitä tahansa muuta Reactorediin liittyvää.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Rekry: haetaan osaavaa web-ohjelmoijaa

Työpaikkailmoitus:

LIITY TIIMIIN Osaava Web-ohjelmoija! Työpaikkailmoitus: Etsimme osaavaa web-ohjelmoijaa Rouhia Oy kehittää ja toteuttaa Reactored.com -nimistä vieraiden kielten oppimisalustaa, joka on suunnattu oppilaitoksille sekä yrityksille ja

Lue lisää »

Reactored Ambassadors: Virpi Hach

Blogi REACTORED AMBASSADORS: Virpi Hach Virpi Hach asuu Pohjois-Saksassa, Lyypekin lähellä. Hän opettaa paikallisessa ammattioppilaitoksessa saksaa toisena kielenä sekä kansalaisopistossa suomea. Hän tekee lisäksi omaa

Lue lisää »