Finest Future: Reactored vähensi manuaalista työtä ja toi paremmat välineet oppimisen seurantaan

Finest Future kouluttaa kieliä lähtömaiden opiskelijoille ja ammattilaisille, jotta heidän olisi sujuvampaa muuttaa Suomeen töihin ja opiskelemaan. Yritys kaipasi kieltenopetukseen alustaa, joka tarjoaisi opettajan manuaaliseen työhön automatisointia sekä mahdollisuuden rakentaa monipuolisia kieltenoppimistehtäviä.

Reactoredin ja Finest Futuren yhteistyö alkoi vuonna 2022, ja kolmesta opettajasta lähtenyt yhteistyö kasvoi nopeasti viiteenkymmeneen. 

Kielenopetukseen keskittynyt alusta toi etuja oppimiseen ja arviointiin

Krista Jokinen toimii Finest Futuren opetuksesta vastaavana opettajana. Hän kertoo, että Reactoredissa parhaita ominaisuuksia ovat kiinnostavien tehtävien tekeminen opiskelijoille sekä manuaalisen työn väheneminen automaattisen arvioinnin johdosta. ”Reactored on tehty nimenomaan kielenopetukseen, mikä oli meille oleellinen asia, sillä kielenopetus on erilaista kuin monen muun aineen opetus”, Krista kertoo.

Finest future

Yhteiskehittämisellä ja nopealla reagoimisella saavutetaan tavoitteita

”Olemme Reactoredin kanssa olleet erittäin tyytyväisiä siihen, että kun ehdotamme jotakin niin siellä alkaa saman tien pyörät pyörimään ja kaverit alkaa miettiä, miten asioita voisi ratkaista”, Krista kuvailee. Finest Futurella tehdään itse ammattispesifit opetusmateriaalit, mutta opiskelijoille annetaan myös pääsy kaikkiin Reactoredista löytyviin, julkisiin materiaaleihin.

Tykkäsitkö tästä? Seuraa meitä somessa

Facebook
LinkedIn
Twitter