Julie jatkaa: ”Opiskelijoilta tuli myös erittäin positiivista palautetta oppimisympäristöstä, ja aloin satsata kaiken opetusmateriaalin siirtämiseen Reactorediin. Onneksi meidän oppilaitoksessamme ymmärretään verkkopedagogiikan päälle, joten saimme lisenssin hankittua. Kaikki kävin muutenkin hyvin jouhevasti haastavasta koronatilanteesta huolimatta.”
Eriyttämisen mahdollisuus opiskelijoiden apuna
Julie toivoo opetusalustalta interaktiivisuutta ja itseohjautuvuutta. Reactoredissa hän pitää siitä, että voi esikatselun avulla testata saman tien erilaisia tehtävätyyppejä ja niiden soveltuvuutta. Parhaana ominaisuutena hän pitää kuitenkin eriyttämisen mahdollisuutta: ”Opiskelija voi itse säätää vaikeustasoa niin, että ensin voi käydä pelillisesti ja helpotetusti läpi vaikeampia sanoja ja oppia tunnistamaan ne, jonka jälkeen saman harjoitteen voi tehdä haastavammalla tyylillä eli tuottamalla sanoja ja fraaseja itse. Vaikeusastetta voi säätää palapeli-ikonin ja kynäikonin välillä. Tämä on täydellinen apuväline esimerkiksi omalle ryhmälleni, jossa osa tulee suoraan lukiosta ja osa on ollut kymmenen vuotta työelämässä, eli ikähaitari on 19–45 vuotta. Reactored vastaa kunkin opiskelijan erilaisiin tarpeisiin, ja jokainen löytää sen avulla oman, parhaan tapansa opiskella. ”
Reactored on helpottanut myös kokeiden järjestämistä. ”Ennen järjestin kokeet aina valvotuissa olosuhteissa, minkä vuoksi minulla oli kynnys ottaa Reactored käyttöön myös kokeiden suorittamiseen. Kokeilin hiljattain ensimmäistä kertaa ja se meni todella hyvin!”, Julie kertoo.