Pauliinalla on käytössä useita verkkoalustoja, kuten Moodle, Quizlet, OneNote, SUKOL:in materiaalit sekä amerikkalainen Seesaw, jonka ambassador-ohjelmassa Pauliina on ollut mukana jo useamman vuoden ajan. Hän käyttää myös kollegansa Jukka Kalliolehdon kehittämää, sähköistä opintokorttia, josta oppilas voi tarkastaa oman etenemisensä.
Reactored-kieltenoppimisympäristö on ollut Pauliinalla käytössä myös jo useita vuosia. ”Reactoredin paras ominaisuus on se, että se osoittaa virheet välittömästi, eikä päästä eteenpäin ennen kuin tehtävä on oikein. Sanan voi aina myös kuunnella, eli mikäli sanaa ei tiedä, niin kuuntelemisesta saa apua. Tämä on hyvä esimerkiksi ruotsissa ja ranskassa, sillä ne ovat kieliä, joita ei ympärillä kuule normaalisti paljon”, Pauliina kertoo.
Pauliina on tehnyt Reactorediin materiaaleja kirjan pohjalta, jolloin niitä on voinut käyttää sellaisenaan jo usean vuoden ajan. ”Reactoredin koetyökalujen ansiosta voisi pikkuhiljaa ajatella, että se alkaisi korvaamaan Moodlea. Olisikin vain kirja, Reactored ja opintokortti”, Pauliina pohtii.