Helsingin Kaskon kuntahankintasopimus vuosille 2021 - 2022

Kaupungin koulut saavat Reactoredin edullisesti käyttöönsä

Reactored ja Helsingin kaupungin kasvatus- ja koulutusala (Kasko) ovat solmineet hankintasopimuksen, jonka myötä voimme tarjota Reactored-kieltenopiskeluympäristön Helsingin kaupungin koulujen käyttöön edullisesti lukuvuosina 2020 – 2021. 

Edullisia vuosilisenssejä voidaan tarjota rajatulle määrälle kouluja – varmista siis pian, että koulusi on mukana! Syksyllä 2021 koululisenssejä on vapaana vielä muutama.

Koulutamme mukaan lähtevien koulujen opettajat järjestelmän käyttöön lähi- tai etätoteutuksella. Perusteellisella koulutuksella taataan, että jokainen opettaja saa hyvät valmiudet Reactoredin käyttöön ja hyödyntämiseen opetuksessa.

Reactored ja Helsingin kaupunki: kuntahankintasopimus kieltenopetuksen tehostamiseen

Reactored on kokonaisvaltainen kieltenoppimisympäristö, joka sopii niin alakouluille, yläkouluille kuin lukioihin ja ammattikouluihinkin. Alusta tukee 20 eri kielen opiskelua ja sisältää valmiita materiaaleja yleisimpiin kieliin. Harjoitukset ovat monipuolisia ja ne sisältävät kaikki tärkeimmät kieltenoppimisen tehtävätyypit! 

Joustavat säätömahdollisuudet auttavat oppijoita mukauttamaan tehtäviä omaan osaamisasoonsa sopiviksi, minkä ansiosta opiskelu on mielekästä! Opettajat säästävät oppimisympäristön arviointityökalujen ansiosta aikaa, kun tehtäviä ei tarvitse enää tarkastaa manuaalisesti.

Kiinnostuitko? Tiedustele vapaista lisensseistä ja sopimuksista asiakaspalvelultamme!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Johanna Ritala

LAKESIDE -materiaali Johanna Ritala

LAKESIDE-oppimateriaali toimii Johanna Ritalan opetuksessa eriyttävänä lisämausteena Blogi LAKESIDE on joustava digitaalinen harjoittelukokonaisuus englannin opiskeluun. Se kattaa sekä alakoulun että yläkoulun materiaalit ja sopii luokista

Lue lisää »
koe

Koetyökalu

Blogi Reactored – Koetyökalu ja arviointi Koetyökalu pähkinänkuoressa Luodaksesi tehtävän, sinulla tulee olla luotuna oma ryhmä sekä kurssikansio. Yksinkertaisin tapa laatia koe on hyödyntää valmiita

Lue lisää »