Helsingin Kaskon kuntahankintasopimus vuosille 2021 - 2022

Kaupungin koulut saavat Reactoredin edullisesti käyttöönsä

Reactored ja Helsingin kaupungin kasvatus- ja koulutusala (Kasko) ovat solmineet hankintasopimuksen, jonka myötä voimme tarjota Reactored-kieltenopiskeluympäristön Helsingin kaupungin koulujen käyttöön edullisesti lukuvuosina 2020 – 2021. 

Edullisia vuosilisenssejä voidaan tarjota rajatulle määrälle kouluja – varmista siis pian, että koulusi on mukana! Syksyllä 2021 koululisenssejä on vapaana vielä muutama.

Koulutamme mukaan lähtevien koulujen opettajat järjestelmän käyttöön lähi- tai etätoteutuksella. Perusteellisella koulutuksella taataan, että jokainen opettaja saa hyvät valmiudet Reactoredin käyttöön ja hyödyntämiseen opetuksessa.

Reactored ja Helsingin kaupunki: kuntahankintasopimus kieltenopetuksen tehostamiseen

Reactored on kokonaisvaltainen kieltenoppimisympäristö, joka sopii niin alakouluille, yläkouluille kuin lukioihin ja ammattikouluihinkin. Alusta tukee 20 eri kielen opiskelua ja sisältää valmiita materiaaleja yleisimpiin kieliin. Harjoitukset ovat monipuolisia ja ne sisältävät kaikki tärkeimmät kieltenoppimisen tehtävätyypit! 

Joustavat säätömahdollisuudet auttavat oppijoita mukauttamaan tehtäviä omaan osaamisasoonsa sopiviksi, minkä ansiosta opiskelu on mielekästä! Opettajat säästävät oppimisympäristön arviointityökalujen ansiosta aikaa, kun tehtäviä ei tarvitse enää tarkastaa manuaalisesti.

Kiinnostuitko? Tiedustele vapaista lisensseistä ja sopimuksista asiakaspalvelultamme!

Facebook
LinkedIn
Twitter

Reactored uudistuu

Viimeisin päivitysjulkaisu tuo muutoksia käyttöliittymän audiovisuaaliseen ilmeeseen, tehtävätyyppeihin sekä opettajan työkaluihin.

Lue lisää »
Keuda

Keuda

asiakastarinat Keuda: Reactored-kieltenoppimisympäristöä käytetään laajasti kaikilla toimipisteillä ammattikielten ja YTO-kielten opetukseen Reactored ja Keski-Uudenmaan koulutusyhtymä Keuda ovat tehneet yhteistyötä kieltenopetuksessa on vuodesta 2019 lähtien. Reactoredia

Lue lisää »