Kielikurssit palveluna

Tuotamme kielikurssit palveluna kaikille aloille

Oppimisympäristöömme voi rakentaa kattavia kielikursseja eri aloille ja kieltenopiskelun tasoille. Palvelemme yrityksiä räätälöimällä tarkoitukseen luotuja kursseja ja koulutuksia.

Materiaalien luomisessa käytetään apuna ammattitaitoisia kieltenopettajia. Sisällöt räätälöidään tilaajan kanssa yhteistyössä
ja alakohtaisen sanaston pohjalta. Tavoitteena on saavuttaa alalla vaadittu kielitaitotaso.

Opiskelijat hyötyvät joustavasta harjoittelutavasta ja alustan erilaisista oppimisen tuen menetelmistä. Kurssit voi toteuttaa läsnätoteutuksella, itsenäisesti tai hybridinä.

Katso alta, miten räätälöityjen koulutusmateriaalien tilaaminen onnistuu.

nurse finncare

Millaiset toimijat hyötyvät kielikursseistamme?

Räätälöityjen koulutusmateriaalien tilaaminen on auttanut useita yrityksiä, yhdistyksiä ja julkisen sektorin organisaatioita. Monipuolinen verkko-opetus on tuonut asiakkaillemme joustavuutta koulutusten organisointiin, sillä harjoittelu ja osallistuminen voidaan toteuttaa ajasta ja paikasta riippumatta.

  • yritykset
  • kouluttajat
  • maahanmuuttajapalvelut + työvoimakoulutus
  • oppilaitokset

”Meillä oli aluksi muita alustoja, kuten Moodle, mutta Reactored tarjosi enemmän automaatiota ja vähemmän manuaalista työtä, ja sillä pystyi tehdä hyvin monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä nimenomaan kieltenopiskeluun.”

Krista Jokinen, Finest Future

Näin palvelu toimii

1. Ota yhteyttä

Aloita täyttämällä yhteydenottolomake tai ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Kartoitetaan yhdessä mitä tarpeita teillä on olemassa verkko-opetuksen tai kielikurssin suhteen. Voimme tarvittaessa alkaa etsiä sopivaa sisällöntekijää, eli ammattitaitoista kieltenopettajaa kurssin luomista varten. Koulutussisällöt on mahdollista suunnitella ja toteuttaa myös tilaavan organisaation toimesta, jolloin tarjoamme oppimisympäristöämme palveluna.

2. Kurssisuunnittelu

Kurssin tai opintokokonaisuuden oppimistavoitteet ja keskeisimmät sisällöt on hyvä hahmotella etukäteen. Apuna voi käyttää esimerkiksi kurssisuunnittelun opastamme.

Mikäli kaipaat apua kurssien suunnittelussa, voit aina kääntyä puoleemme – ammattilaiset ovat apunasi luomassa pedagogisesti laadukkaita koulutuskokonaisuuksia.

3. Kurssin rakentaminen

Kurssit tuotetaan yhteistyössä tilaajan sekä opettaja-asiantuntijan kanssa asiakkaan omien toiveiden sekä materiaalien pohjalta.

Lähdemateriaalina voidaan käyttää PDF, Word -tiedostoja Kuvia sekä asiakkaan tuottamia videosisältöjä.

Kurssimoduulit voivat olla esim. ammattialakohtaisia sanastoja, viestintätilanteita tai vaikka selkokielistettyjä työtehtävän ohjauksia.

Asiakas saa palvelun tuotoksena käyttövalmiin verkkokurssin, joka on toteutettu käyttäjäystävällisesti ja pedagogisesti toimivin menetelmin.

4. Oppimisympäristön alusta-integraatio

Reactored on yhdistettävissä nykyaikaisiin LMS-ratkaisuihin siten, että käyttäjät eivät tarvitse erillisiä tunnuksia. Käyttämämme LTI 1.3-teknologia toimii joustavasti eri käyttötarpeisiin, halusit sitten käyttää Reactored -tehtäviä oman ympäristösi sisällä tai tuoda suoran linkityksen valittuun kurssimoduliin.

  • Itslearning, Moodle, Priima, Canvas ja monia muita

5. Brändääminen

Rakenna oppimisympäristölle organisaatiosi oma brändi-ilme. White label -palvelumme avulla saat alustalle oman domainin, kirjautumissivut, värin sekä logot, joiden avulla personoit käyttökokemuksen juuri sellaiseksi kun toivot. 

6. Kouluttajien koulutus

Varmistamme sujuvan käyttöönoton organisaatiossa järjestämällä koulutushenkilökunnan käyttökoulutuksen ja verkkokurssin rakentamisen työpajan. Koulutukset kuuluvat verkkopalvelun tilaukseen ilman erillistä maksua.

Aloitetaanko? Täytä lomake ja olemme yhteydessä.

Varaa aika tapaamiseen

Copyright © 2022 Reactored. All rights reserved.